11:37 Zdravlje Ne može sad da zamisli svoj život bez mesa: Bivša veganka otkrila šta je bilo presudno da promeni ishranu
12:00 Zdravlje Kako veganska ishrana može uticati na hormone? Može pomoći ženama u menopauzi, ali muškarci moraju striktno da paze na ovo
16:45 Porodica Jedan od blizanaca je sledio VEGANSKU ishranu, drugi je jeo MESO: Posle tri meseca uočili su jasne razlike, takođe u libidu, a evo šta su još primetili
14:12 Dom i saveti Napravite "SLANINU" od BANANE: Ovo je savršena zamena za meso, a lako i brzo se sprema
15:32 Zdravlje "IZBACIO SAM OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE i mnogo sam zdraviji ": Arnold Švarceneger izjavio je da mu je holesterol toliko nizak, da doktor misli da LAŽIRA rezultate!
22:02 Horoskop Bićete na dobrom putu sutra, 26. januara: Univerzum će blagosloviti 4 horoskopska znaka, stižu im zaslužene nagrade
21:27 Ispovesti Kada su mi se poderale farmerke, znala sam ko će mi pomoći: Ona se odmah bacila na posao, a ovaj detalj nisam očekivala
21:00 Zdravlje Biljke protiv gorušice: Kada jednom probate ova prirodna rešenja, nećete više trošiti pare na lekove
20:32 Poznati ,,Bukvalno su vršnjaci": Niko nije znao da je Baron Tramp ovoliko stariji od prelepe bratanične Kai, evo koliko imaju godina
19:58 Dom i saveti Prljavija od wc šolje: Evo kako da pravilno operete flašu za vodu, svi zaboravljamo jedan deo, pun je bakterija
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 26. januar: Ribe da ne trče pred rudu, Devicama stiže novčana pomoć