11:37 Zdravlje Ne može sad da zamisli svoj život bez mesa: Bivša veganka otkrila šta je bilo presudno da promeni ishranu
12:00 Zdravlje Kako veganska ishrana može uticati na hormone? Može pomoći ženama u menopauzi, ali muškarci moraju striktno da paze na ovo
16:45 Porodica Jedan od blizanaca je sledio VEGANSKU ishranu, drugi je jeo MESO: Posle tri meseca uočili su jasne razlike, takođe u libidu, a evo šta su još primetili
14:12 Dom i saveti Napravite "SLANINU" od BANANE: Ovo je savršena zamena za meso, a lako i brzo se sprema
15:32 Zdravlje "IZBACIO SAM OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE i mnogo sam zdraviji ": Arnold Švarceneger izjavio je da mu je holesterol toliko nizak, da doktor misli da LAŽIRA rezultate!
21:06 Porodica Da li ste ljuti na roditelje jer vam ništa nisu obezbedili? Ovo pitanje je posvađalo ljude u Srbiji, a šta vi kažete?
20:36 Horoskop Šta ako imate dva ista slova u imenu? Numerolozi tvrde da to otkriva vašu sudbinu i karakter
20:02 Dom i saveti Da li znate da krpe treba da držite u fižideru? Kada čujete razlog, nikada ih više nećete slagati po fiokama
19:32 Ispovesti Monika iznajmljuje deo svog bračnog kreveta strancima: Nedeljno zaradi 18.000 dinara i ne, nije ono što mislite
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 12. jul: Ovnove čeka težak dan, a Ribe veliki preokret u ljubavi
18:22 Ispovesti U kafiću u Kotoru naručila sam kafu sa ovsenim mlekom: Evo šta sam dobila, ostala sam bez teksta!