Nema greške sa ovim autfitom: Kejti Holms je predstavila fenomenalnu kombinaciju za prelazni period, nećete se ni znojiti ni smrzavati

Vesti 09.08.2024 14:58 0

Nosila je crnu majicu, farmerke širokih nogavica i baletanke koje su trenutno glavna stvar u ormarima mnogih poznatih ličnosti

Kejti

Shutterstock

Kejti Holms je profesionalka kada je u pitanju ulični stil - i sve to radi držeći se osnovnih komada.

Ona je nedavno nosila dostižan autfit sačinjen od pametnih komada koje želimo da dodamo u naše ormane kako bismo prešli iz leta u jesen.

Nosila je crnu majicu, farmerke širokih nogavica i baletanke koje su trenutno glavna stvar u ormarima mnogih poznatih ličnosti.

Zvezde poput En Hatavej i Dženifer Lorens celo leto nose baletanke, i ovom trendu se ne nazire kraj bez obzira što se letu primiče kraj.

Kejti obožava baletanke i nosila ih je u više navrata tokom ove godine. U nastavku izdvajamo neke od njenih najlepših autfita uz koje je uparila baletanke, piše People.

Mora da sija

Glumica je nedavno objavila nekoliko fotografija sa svog putovanja u Parizu. Na jednoj slici je nosila savršen opušten turistički autfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

 

On se sastojao od široke košulje, elegantnih pantalona i srebrnih baletanki.

Iako su baletanke srebrne, one nisu sjajne jer je koža bila matirana, zbog čega ih je lako kombinovati sa crnom, belom, crvenom bojom, farmerkama...

I crne joj pristaju

Glumica je pre putovanja u Pariz uklopila crne baletanke sa pantalonama širokih nogavica, majicom i dugim kaputom, pružajući nam dozu inspiracije za modernu i elegantnu odeću dok je šetala ulicama Njujorka.

Kejti

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Primetili smo gomilu poznatih ličnosti koje ove sezone nose baletanke, uključujući Tejlor Svift i Džejn Fondu, koja se redovno odlučuje za ovaj model.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading