Kejti Holms ima najlepše baletanke: Mamila poglede u njima tokom posete Parizu, ovaj par mora da ima svaka žena!

Vesti 04.07.2024 12:54 0

Iako su baletanke srebrne, one nisu sjajne jer je koža bila matirana, zbog čega ih je lako kombinovati sa crnom, belom, crvenom bojom, farmerkama...

Kejti

Shutterstock

Kejti Holms nam pruža još jednu modnu inspiraciju.

Glumica je nedavno objavila nekoliko fotografija sa svog putovanja u Parizu. Na jednoj slici je nosila savršen opušten turistički autfit.

On se sastojao od široke košulje, elegantnih pantalona i srebrnih baletanki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

 

Iako su baletanke srebrne, one nisu sjajne jer je koža bila matirana, zbog čega ih je lako kombinovati sa crnom, belom, crvenom bojom, farmerkama...

Podsećamo, glumica je nedavno uklopila baletanke sa pantalonama širokih nogavica, majicom i dugim kaputom, pružajući nam dozu inspiracije za modernu i elegantnu odeću.

Kejti

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Primetili smo gomilu poznatih ličnosti koje ove sezone nose baletanke, uključujući Tejlor Svift i Džejn Fondu, koja se redovno odlučuje za ovaj model.

Kejti je početkom maja primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji. 

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje. Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading