Nema greške sa ovom košuljom: Kejti Holms pokazala kako voli da je kombinuje, njen autfit je idealan za letnje vrućine

Vesti 13.07.2024 19:02 0

Kejti nije nosila nakit i odlučila se za nežnu šminku

Kejti

Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Kejti Holms maksimalno koristi toplo vreme u Njujorku. Holivudska zvezda primećena je u šetnji po komšiluku nakon trčanja, noseći letnji ansambl koji se sastojao od teksas šortsa i široke košulje.

Glumica je fotografisana u Sohou u ležernom šik izgledu, koji se sastojao od košulje sa žutim i belim prugama, teksas šortsa visokog struka, braon sandala i crne bejzbol kape na kojoj je pisalo ,,Tribeca Film Festival".

Kejti nije nosila nakit i odlučila se za nežnu šminku. Glumica je poznata po svojim jednostavnim i sofisticiranim autfitima.

Ranije je pričala o svojoj ljubavi prema modi, i pristupu svom ličnom stilu na crvenim tepisima i van njih.

„Živimo u svetu u kome želite da izgledate lepo za premijeru, i onda ljudi misle da ste modna osoba, a ja kažem: 'Pa, ja samo volim da izgledam lepo, ja nisam baš modna osoba. Svi mi samo želimo da izgledamo dobro", rekla je za Harperov Bazar kada je bila upitana o svom izgledu.

Kejti je potom otkrila za publikaciju da uživa u sastavljanju ležernih autfita, pominjući neke od svojih omiljenih stvari koje nosi, uključujući vintidž majice.

„Volim svoje majice i volim svoje vintidž majice. Tako su neodoljive. One su malo prljave, malo uprljane ili šta već, i to je moj fazon", rekla je ona. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading