Baletanke koje nosi Kejti Holms su hit: Elegantne, praktične i udobne u isto vreme, uklapaju se uz sve autfite

Vesti 13.06.2024 14:43 0

Glumica je prošle sedmice uklopila baletanke sa pantalonama širokih nogavica, majicom i dugim kaputom

Kejti

Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Sada kada su baletanke ponovo u modi, više ne moramo da trpimo bol hodajući u štiklama.

A kada želite da se doterate, možete se odlučiti za baletanke sa elegantnim kaiševima.

Primetili smo gomilu poznatih ličnosti koje ove sezone nose baletanke, uključujući Tejlor Svift, Džejn Fondu i Kejti Holms, koja se redovno odlučuje za ovaj model.

Kejti

Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Glumica je prošle sedmice uklopila baletanke sa pantalonama širokih nogavica, majicom i dugim kaputom, pružajući nam dozu inspiracije za modernu i elegantnu odeću, navodi People.

Nastavite da čitate kako biste otkrili najlepše autfite Kejti Holms:

Moderne pantalone

Samo nekoliko dana nakon što je nosila najslađe farmerke i malu crnu haljinu dok je šetala Njujorkom, glumica je ponovo pokazala svoj najbolji ulični stil.

Holmsova je spojila prsluk bez rukava sa košuljom sa pantalonama širokih nogavica i praktičnim patikama. To su udobne stvari koje slavne ličnosti obožavaju ove sezone.

Kejti nije bila prva slavna osoba koja je ovog proleća isprobala pantalone širokih nogavica. Megan Markl i Zendaja su takođe nedavno ukomponovale prozračne pantalone na potpuno različite načine.

Ležerna haljina

Svet je ove nedelje osetio letnje vreme i svi su bili željni da se otarase dugih rukava i uživaju u visokim temperaturama - uključujući Kejti Holms.

Glumica je primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji.

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje. Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna.

Spremna za leto

Modna ikona (45) uvek izgleda prelepo dok šeta Njujorkom, a nedavno nam je pružila uvid u njene predstojeće modne kombinacije za lepo vreme.

Glumica je nosila opušten autfit koji se sastojao od belih pantalona i majice u svetloj nijansi žute boje. Zvezda je takođe nosila veliku putnu torbu na ramenu. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading