Pre mesec dana raskinuli, a onda se poljubili pred svima: Ljubavna priča olimpijskih šampiona, prava zagonetka, nikome ništa nije jasno

Nedeljko Tišanović Vesti 05.08.2024 20:19 0

Na novinarska pitanja ništa nisu odgovorili precizno.

Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Češki teniseri Kateržina Sinjijakova i Tomaš Mahac privukli su veliku pažnju tokom Olimpijskih igara u Parizu. Iako su se nedavno rastali, oboje su uspeli da dođu do finala turnira u parovima, gde su pobedili kineski dvojac Džang Džidžen i Vang Sinju i osvojili zlato. Nakon njihove pobede, pojavile su se spekulacije da su se pomirili, jer su proslavili zlato zagrljajem i poljupcem.

Sinjijakova i Mahac su bili u vezi od 2020. godine, ali je na nedavnom turniru teniserka potvrdila njihov raskid. Kada su češki novinari pitali o raskidu, rekla je:

Da, istina je, ali to je naša privatna stvar.

Mnogi su se zabrinuli da li će nastaviti da igraju zajedno, ali Kateržina objasnila:

Mi smo profesionalci i nastavićemo da igramo.

Kada su ih novinari nakon pobede pitali da li su se pomirili, Sinjijakova nije dala jasan odgovor:

Volimo kada ste zbunjeni.

Tomš je dodao u šali:

To je strogo poerljivo.

Obožavatelji su na društvenim mrežama izrazili želju da vide film o njihovoj priči i pozvali redatelje da prepoznaju njihovu ljubavnu priču. Na X mreži su pisali: "Ništa nije bolje od pomirenja nakon osvajanja zlata, pogotovo u Gradu Ljubavi," "Vreme je da nas iznenade," "Preslatki su," i "Nadam se da će Hollywood prepoznati ovu ljubavnu priču."

Jedan obožavalac je čak u šali dodao: "Šta bi bilo da nisu pobedili?"

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading