Pantalone kao njene za samo 1790 dinara i to sa muškog odeljenja? Rijana u kombinaciji koja nije za sve žene, samo za najhrabrije

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 17:55 0

Pevačica se odlučila za vrlo upečatljiv stajling koji ne stoji baš svakome.

Profimedia

Profimedia

Svi blicevi fotoreportera su bili uprti u njih. Kada su se pojavile muzičke zvezde Rijana i ASAP Roki držeći se za ruke dok su dolazili na večeru u hotel Aloft u Njujorku, nisu uspeli da se odbrane od novinara. 

Gde god da se pojave njih dvoje privlače pažnju, ali posebno svima skerne pažnju pevačica. Poznata je po specifičnom stilu odevanja i svak put kada se pojavi prikupi brojne komentare. Mnogi su odušeljeni njenim stajlinzima, a neki umeju čak i negativno govoriti o njenim komadima. 

Ovog puta, Rijana je izabrala da ponovo šokira javnost svojim izgledom, te se odlučila za opušteni rep fazon koji je začinila upečatljivim štiklama. Cipele koje nosi potpisuje Amina Muaddi. Zanmiljiv je bio dezen jer je dizajniran u stilu crvene zmijske kože sa zlatnim detaljima. Uz ove cipele na špic, odlučila je da iskombinuje i cargo pantalone u ljubičastoj nijansi, koje su bile veoma predimenzionirane na njoj. Pantalone postpisuje The Attico i koštaju 970 evra. 

Međutim, ovakve prilično slične pantalone možete nabaviti na rasprodaji u Zari, koje koštaju tričavih 1790 dinara. Istina je da se najpribližniji model može naći na odeljku gde se prodaje muška garderoba. 

Na sve ovo dodala je i Dior torbu izrađenu od plavog denima sa motivima kuće Dior. Ova nijansa i dizajn treba da predstave imitaciju kamena.

Kačket koji je nosila postpisuje New Era Yankees, dok iza narukvica koje su dale posenu čar njenom autfitu stoji Briony Raymond.

I za kraj je ostao deres koji je dobio najviše komentara pošto se na stranim sajtovima pojavili komentari i pitanje - Kako je mogla da dres kombinuje sa štiklama?

Dopada li se vama njen look?

 

 

Komentari (0)
Loading