Nema da mrda: Lančić će ostati na mestu uz samo kap ovog proizvoda, sigurno ga imate u neseseru

Vesti 11.06.2024 17:12 0

Ovaj trik je odličan za venčanja, profesionalna fotografisanja i ostale posebne događaje

lančić

Printscreen/TikTok/j9homiemakeup

Sitnice su važne stvari kada želimo da važan trenutak izgleda apsolutno besprekorno. Kada se žene spremaju za venčanje ili neku drugu svečanost obično vode računa o kosi, šminci i odeći, dok nakit stavljaju u drugi plan.

Ipak nakit često može da ulepša i istakne čak i najobičniji autfit, te bi trebalo obratiti pažnju ne samo na izbor pravih komada, već i na njegov izgled onda kada ga stavimo na naše telo. 

Ovom prilikom donosimo savet kako da lančić uvek ostane na istom mestu dok se provodite i pozirate pred kamerama.

Potrebna samo kapljica

Jednostavno rešenje podelila je šminkerka Dženin na svom TikTok kanalu ,,j9homiemakeup" i oduševila mnogobrojne gledaoce.

Metodu možete pogledati ispod:

 

@j9homiemakeup It’s such a simple trick but works so well! I do this for my brides, bridesmaids, models or clients for photoshoots & for special events. #bridalhack #torontomakeupartist #torontoweddingmakeup #eyelashgluetrick ♬ Espresso - On Vacation Version - Sabrina Carpenter

 

Lančić je moguće fiksirati lepkom za veštačke trepavice. Na vrat nanesite jednu ili dve kapi lepka, stavite lančić na lepak, pritisnite ga prstom dok se ne osuši i to je sve. Lančić će sada ostati na mestu. 

Ovaj trik je odličan za venčanja, profesionalna fotografisanja i ostale posebne događaje.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading