Eva Longorija prelepa i na plaži: Zadivila u narandžastom bikiniju, njene ženstvene obline su bile u prvom planu

Vesti 18.07.2024 16:23 0

Longorija i Baston su se ovog proleća privremeno preselili u Marbelju nakon što su 2023. godine kupili kuću...

Eva

GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Temperature rastu, a Eva Longorija ih dodatno pojačava svojim autfitom za plažu ovog leta.

Baš kao što su Zendajaa i Margo Robi prizvale svoje likove na crvenom tepihu, Longorijin narandžasti bikini je bio suptilan nagoveštaj njenom dugometražnom rediteljskom debiju, ,,Flamin' Hot". Glumica i rediteljka je provela porodični dan na plaži u Marbelji, u Španiji.

Komplet se sastojao od gornjeg dela bikinija u obliku trougla i donjeg dela sa vezicama. Da bi svoje lice zaštitila od sunca, Longorija je nosila bledi slamnati šešir koji je uparila sa crnim naočarima za sunce.

Longoriji se pridružio njen suprug Hose Baston, njihov šestogodišnji sin Santjago. Tokom boravka na plaži, tročlana porodica je iznajmila pedalinu sa toboganom, i šetala po pesku

Longorija i Baston su se ovog proleća privremeno preselili u Marbelju nakon što su 2023. godine kupili kuću. Tokom razgovora sa magazinom Hello!, objasnila je privlačnost grada i koliko se razlikuje od njenog života u Los Anđelesu.

,,Prvi put sam došla u Marbelju pre dve decenije, i to je bila ljubav na prvi pogled. Rekla sam sebi: 'Jednog dana ću živeti ovde,' " rekla je za magazin, pa onda dodala: ,,Ovde nemam raspored. Moji dani su ispunjeni aktivnostima - pedalina, tenis, plaža, ručak, piće, druženje...maksimalno su ispunjeni, ali stvarima u kojima zaista uživam."

Podsećamo, Eva Longorija je i prošle sedmice uživala na plaži sa suprugom i sinom, u Marbelji. Fotografi su je slikali u kupaćem kostimu, a njen izgled je privukao veliku pažnju. Eva je obukla crveni bikini, brazilski model, u kojem se videla skoro cela zadnjica, stavila je šešir i naočare za sunce.

eva longorija

Profimedia

 

Za razliku od većine poznatih dama, Eva Longorija nije imala problem s tim što su fotografije neobrađene pa se na njima vidi da ima celulit, što je sasvim normalna pojava. Celulit se video na zadnjici i butinama, gde ga imaju najviše skoro sve žene. Ipak, s obzirom na to da Eva ima 49 godina, izgleda fantastično u kupaćem kostimu. 

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading