Opušteno šeta celulit: Eva Longorija u brazilskom bikiniju pokazala kako izgleda prirodno telo žene od 49 godina

Vesti 10.07.2024 09:37 0

Poznata glumica je sve oduševila kada se pojavila na plaži i pokazala da ni slavne dame nisu savršene.

eva longorija

Shutterstock

Eva Longorija je uživala na plaži sa suprugom i sinom, u Marbelji. Fotografi su je slikali u kupaćem kostimu, a njen izgled je privukao veliku pažnju. Eva je obukla crveni bikini, brazilski model, u kojem se videla skoro cela zadnjica, stavila je šešir i naočare za sunce.

Ima celulit kao i sve žene

Za razliku od većine poznatih dama, Eva Longorija nije imala problem s tim što su fotografije neobrađene pa se na njima vidi da ima celulit, što je sasvim normalna pojava. Celulit se video na zadnjici i butinama, gde ga imaju najviše skoro sve žene. Ipak, s obzirom na to da Eva ima 49 godina, izgleda fantastično u kupaćem kostimu.

eva longorija

Profimedia

 

Obožavaoci su oduševljeni

Ljude su oduševile njene fotografije, pa su ispod njih pisali: "Zvezda koja nije opsednuta fotošopom", "Svaka čast na fenomenalnom prirodnom izgledu", "Hvala ti što si ohrabrila žene da se ne stide svog tela". Na fotografijama se videlo kako Eva Longorija maže kremom za sunčanje supruga i sina kako ne bi izgoreli na suncu.

eva longorija

Shutterstock

 

Želi da odgaja dete van Holivuda

Poznata glumica se sa svojom porodicom prošle godine preselia u Marbelju, gde su kupili vilu. "Oni žele da odgajaju svog sina na mestu gde će biti okružen prirodom i gde neće biti pod uticajem Holivuda", rekao je njihov prijatelj za strane medije. Eva je jednom prilikom izjavila da se u Marbelju zaljubila pre 20 godina i da je tada obećala sebi kako će živeti tu. To je sada i ostvarila.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading