Eva Longorija nikad lepša: Latino diva zapalila crveni tepih u haljini koju je nosila i Nikol Kidman, kojoj bolje stoji?

Vesti 06.07.2024 17:33 0

Sjajni ružičasti karmin, trepavice i svetlucava senka za oči, su naglasili njenu prirodnu lepotu

Eva

GONZALEZ OSCAR / Alamy / Alamy / Profimedia

Eva Longorija je izgledala božanstveno na crvenom tepihu uoči dodele ,,ELLE Gourmet" nagrada 2024. godine u Madridu.

Njen izbor je bila zadivljujuća crna haljina dizajnera ,,Coperni" koju kao da smo već videli na drugoj poznatoj ličnosti.

Haljina do poda, koju karakteriše smeli duboki dekolte i dramatičan izrez na donjem delu, ukrašen metalnim ukrasom trouglastog oblika, prvi put je viđena na Nikol Kidman, tokom dodele CMA nagrada 2023. godine prošlog novembra.

nikol kidman

Profimedia

 

Eva Longorija je uz pomoć haljine pokazala svoj jedinstven osećaj za stil i eleganciju. Uz odvažni geometrijski detalj na haljini je uklopila srebrne minđuše, dijamantske prstenove i delikatne zlatne narukvice. Za razliku od Kidmanove, Eva je vezala kosu u visoki rep čime je dodala element intrige njenom celokupnom izgledu.  

Sjajni ružičasti karmin, trepavice i svetlucava senka za oči, su naglasili njenu prirodnu lepotu.

Događaj je imao više od modnog značaja za Longoriju. Ona je bila odlikovana za ambasadorku meksičke gastronomije, što je titula koja potvrđuje njeno duboko uvažavanje i poznavanje kuhinje. Ovo priznanje je značajno zbog njenog rada na kulinarskoj i putopisnoj emisiji „U potrazi za Meksikom“, navodi Hola! .

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading