Napitak koji topi salo bez gladovanja: Smanjuje nadutost i skida kilograme, stesaće vas bukvalno preko noći!

Vesti 14.07.2024 10:53 0

Salo se najčešće gomila oko struka, na stomaku, na bokovima, a ovaj napitak će pomoći da ga istopite.

žena

Shutterstock

S godinama je sve teže skinuti višak kilograma, a brže se natalože i to najčešće na stomaku, bokovima i butinama. Napitak koji su mnoge žene isprobale i kažu da deluje, ubrzaće  metabolizam i pomoći da lakše skinete kilograme.

Topi kilograme preko noći

Napitak se pije uveče i ubrzava metabolizam, pa će organizam variti hranu dok spavate. Najmanje dva sata pred spavanje nemojte jesti ništa, a pre odlaska u krevet popijte napitak od peršuna, limuna, cimeta i jabukovog sirćeta. Ukoliko vam se ne dopada ukus, možete dodati kašičicu meda. Sve ove sastojke sigurno imate ukući, a ako ih nemate, jeftini su i mogu se kupiti u svakoj prodavnici.

žena

Shutterstock

 

Kako se pravi napitak?

Sastojci:

250 ml vode

1 kašičica iseckanog peršuna

1 kašika jabukovog sirćeta

1 kašičica cimeta

1 kašičica rendanog đumbira

½ limuna

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i usitnite. Dodajte vodu i popijte pre spavanja. Ujutru ćete odmah izbaciti višak vode iz tela i toksine, a primetićete da se salo topi. Kombinacija ovih sastojaka pomaže telu da brže svari hranu i istopi višak kilograma. Pijte napitak svako veče mesec dana i rezultati će biti ravan stomak i manje kilograma, a izbacićete i toksine. Napitak pripremite neposredno pre konzumiranja, kako od stajanja ne bi izgubio korisna svojstva. Za pripremu koristite samo vodu iz frižidera, jer hladna voda takođe pomaže u topljenju sala.

Bonus video:

 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading