Nole postao maneken: Srpski teniser osvanuo na naslovnoj strani čuvenog magazina, jedna slika je zapalila internet!

Vesti 12.07.2024 12:03 0

Njegova izabranica Jelena je bila oduševljena slikama svog muža, te je podelila njegovu sliku na svom Instagramu

app

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nakon što je proslavio 10 godina braka sa svojom suprugom, najbolji teniser današnjice, Novak Đoković je se dao manekenstvu.

Novak je naime osvanuo na slikama najnovijeg izdanja magazina Vogue Adria. Teniser je viđen na naslovnoj strani kako sedi na sobnom biciklu dok telefonira držeći slušalicu starinskog telefona. Đoković je bio odeven u mekani zeleni bademantil, a na nogama nije imao patike, već bele čarape sa zelenim prugama.

Sportista je na sledećoj slici pozirao pored vintidž reketa i bio je odeven u plavi džemper sa rajfešlusom na kragni brenda Lakoste i teget pantalonama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

,, Skoro nikad ne nosim pantalone, ali moram priznati kada se sada vidim u njima mogao bih da počnem. Ne osećam se niti sam o sebi pomišljao da sam modna ikona, ali vi ste danas učinili da se tako osećam," rekao je Novak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Uspešni teniser je takođe uslikan kako drži reket i pehar dok stoji u prostoriji prepunoj pehara. U istoj prostoriji je nastala i slika na kojoj Novak sedi na stolici i sluša muziku. Đoković na toj slici nosi belu majicu brenda Lakoste sa plavim i zelenim krokodilima koji su logo tog brenda, bež pantalone i bele starke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Novak je viđen i kako pozira sa istim reketom dok sedi u kancelarijskom ambijentu. Reket je potom postavljen na sto, a teniser naslonjen ispred istog dok nosi žutu majicu sa kragnom i pantalonama sa printom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

 

Teniser ima ozbiljan izgled na licu, i kao da planira sledeće aktivnosti sudeći po okruglom planeru.

Kada je upitan: ,,Da li se oseća kao modna ikona?", Novak je odgovorio da se nikada nije osećao ni smatrao sebe modnom ikonom, ali da su oni učinili da se toga dana oseća kao modna ikona.

Jelena

Printscreen/Instagram

 

Njegova izabranica Jelena je bila oduševljena slikama svog muža, te je podelila njegovu sliku na svom Instagramu uz opis: ,,Ajme meni".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading