Vesna Dedić u crnom, Jelena Tomašević u cvetnoj haljini, a ona... Goca Tržan zablistala u mini-haljini koju nose i svetski poznate dame

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 16:01 0

Sinoć je slavlje za svoju porodicu i prijatelje priredila Goca Tržan.

ATA Images

ATA Images

Pevačica Goca Tržan povodom proslave svog 50. rođendana organizovala je proslavu za svoju familiju i prijatelje, a ono što je najzanimljiije jeste da je među zvanicama bilo i poznatih dama. 

Slavljenica je držeći se za ruke došla sa svojim partnerom Radomirom Novakovićem i tom prilikom zablistala u crnoj mini-haljini koja je savršeno naglasila njenu figuru. Na haljini bili su i sitni cirkoni koji su dali poseban efekat ovom komadu. Ova haljina je tako krojena da pevačici naglašava struk što vizuelno figuru može učiniti vitkijom. Na sve ovo dodala je i srebrne cipele, koje su se savršeno slagale uz njenu decentnu ogrlicu i mini crnu torbu. 

Ovakvu sličnu haljinu nosila je i Ejva Filipi, ćerka poznate glumice Riz Viterspun.

Ris Viterspun

Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

 

 

Na rođendanu se pojavila i pevačica Jelena Tomašević koja se odlučila za nešto laganiju i opušteniju kombinaciju. Ona je ovom prilikom izabrala dugu lepršavu cvetnu haljinu sa dubljim dekolteom koja je odličan izbor da naglasi vašu ženstvenost, ali i da odgovori vrelim letnjim noćima. 

Na sve ovo dodala je i decentnu bež torbu na jedno rame i celi look zaokružila braon lakovanim sandalama koje su se savršeno uklapale uz sve šta je odlučila poneti. 

 

Ništa manje pažnje nije izostalo kada je u pitanju autfit Vesne Dedić. Ona se pojavila u top dugoj crnoj haljini koja savršeno stoji visokim ženama koje žele da posebno naglase svoju figuru i ženstenost. Odlučila se za bež baletanke koje su odličan izbor uz ovu haljinu, a ovakve slične možete naći i u poznatom fast fešn brendu Zara. Dodala je i zlatnu torbicu koja je zaokružila celi look.

 

Čij stajling vam je najinspitarivniji?

 

 

Komentari (0)
Loading