Pariski bob je najpopularnija frizura: Zbog nje vam neće biiti žao da se ošišate, podmladiće vas 10 godina!

Vesti 07.07.2024 17:10 0

Jedna od hit frizura ove sezone je svakako pariski bob. Elegantna je, a lako se održava.

friziranje

Shutterstock

Popularan francuski bob koji je kultna frizura, dobio je modernizovanu verziju, pa je jedna od frizura koja je ove sezone u prvom planu - pariski bob. Francuski bob je karakterističan po dužini do usana i šiškama koje prekrivaju obrve.

Kako izgleda pariski bob?

Pariski bob je vrlo sličan francuskom, ali je malo opušteniji i kosa je nešto duža. Frizeri kažu kako je takav izbor odličan za letnje dane, jer kosa doseže do brade, a najbolje izgleda kad se kombinuje sa šiškama koje nisu guste, nego izgledaju "proređeno". Kao jednu od najvećih prednosti ove frizure, stilisti ističu jednostavno održavanje. Dovoljno je na kosu naneti malo pene i osušiti je na vazduhu.

friziranje

Printscreen/Instagram

 

Savršena za leto

Ako trenutno imate kraću kosu koju puštate, upravo je ovaj prelazni stil pravi izbor za vas. Ako, pak, razmišljate o šišanju, ali ne želite drastičnu promenu, onda je pariski bob idealan. Pronađite dužinu koja odgovara vašem licu i vratu. Bob treba savršeno da ide uz  oblik glave i da lepo uokviri lice, a zahvaljujući različitim tehnikama šišanja, kosa će dobiti volumen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

 

Kakve šiške treba da budu?

Reč je o „zavesa“ šiškama koje možete lako staviti iza uva. One su popularne već sezonama, a super su izbor za one dame koje su tek odlučile da ih ošišaju. Pariski bob je frizura koju lako možete da podignete i vežete u rep ili punđu, a i dalje ćete izgledati šik. To je još jedan razlog što je trenutno veoma popularna.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading