Kosa će vam rasti kao iz vode: 5 sastojaka koji su pravo blago za vaše vlasi

Nedeljko Tišanović Vesti 03.07.2024 14:42 0

Sigurno niste znali za ovaj savršeni trik koji će vašu kosu održati na savršenom nivou.

žena

Shutterstock

Svako ko je zaljubljen u kosu i njenu negu i blistav izgled gotovo da je uvek pomislio kako bi bilo dobro da posle šišanja koje je neohodno za održavanje zdrave kose, ima preparat koji će omogućiti da ona još brže raste i postigne savršenu dužinu, a da ujedno kosa ostane potpuno zdrava. 

Ovo bi neko nazvao "začarani krug", ali postoji rešenje koje vam može biti odličan saveznik za brži rast kose, a da ujeno ona ostane i zdrava i negovana. 

Ima nekoliko sastojaka koji su odlični za brži rast kose, ali je neophodno da ga koristite prilikom svakog pranja da biste primetili željene rezultate. 

Sastojci: 

  • 50 ml ricinusovog ulja
  • 750ml šampona od koprive
  • 1 bočica AD kapi na vodenoj bazi
  • 100 ml pantenol rastvora
  • 30 ml kapi ulja od koprive
Kosa

Printscreen/Instagram

 

 

Priprema:

Potrebno je da u jednu bocu sipate šampon od koprive, najbolje je da to bude litarsko pakovanje. Zatim u to dodajte AD kapi i Patenol kao i ulja. Sve dobto ptomešajte i šampon je spreman za upotrebu.

Primena: 

Bitno je da šampon koristite pri svakom pranju, ali je neophodno da ga dobro umasirate u koren prilikom svakog pranja. Zatim sačekajte par minuta da počne da deluje i onda ga temeljno isperite.

Podsećamo vas da prilikom svakog pranja morate dobro promućkati sastojke jer uje ima tendenciju da se odvoji od ostalih sastojaka. 

Dejstvo:

Kopriva je ta koja će ubrzati cirkulaciju, a to je ključno za brzi rast kose. AD kapi i pantenol regeneriše kožu glave, što je takođe neophodno da bi vam teme bilo zdravo. A podsetimo da je ricinusovo ulje savšeno za zdravlje kože i kose i ono je glavna preporuka dermatologa za dobro zdravlje kose. 

Pored bržeg rasta, kosa će vam biti savršeno zdrava i mekana.  

 

 

Komentari (0)
Loading