Lagana i divna haljina za leto: Sara Džesika Parker oduševila autfitom na snimanju čuvene serije, jedan detalj je pun pogodak

Vesti 03.07.2024 08:37 0

Glumica je na snimanju serije ,,I tek tako" nosila plavu midi haljinu dugih rukava sa detaljima koje voli i Riz Viterspun

Sara Džesika Parker

Profimedia

Ovih dana svi pribegavamo laganoj odeći kako bismo se izborili sa visokim temperaturama. 

Sara Džesika Parker je pokazala odličnu alternativu heklanim modnim kombinacijama koja izgleda elegantno i praktično u isto vreme.

Glumica je na snimanju serije ,,I tek tako" nosila plavu midi haljinu dugih rukava sa detaljima koje voli i Riz Viterspun.

 

 

Ovi detalji omogućavaju protok vazduha, zbog čega su idealni za leto, piše People.

Podsećamo, britanska glumica Mili Bobi Braun viđena je kako sa svojim suprugom modelom i glumcem Džejkom Bon Džovijem šeta poznatim Portom Čevrom na Sardiniji. Međutim, oni nisu bili sami, društvo su im pravili i glumčevi roditelji poznati muzičar Džon Bon Džovi i Dorotea Herli. 

Ono šta je posebno bilo zanimljivo jeste jednostavan autfit britanske zvezde koji je privukao pažnju zbog svoje jednostavnosti. Ona je odlučila da ponese vrlo jednostavne komade koje svaka žene sigurno ima u svom ormaru. 

Izabrala je kratku letnju svetlu haljinu, u osnovi belu, ali sa plavim detaljima. Haljina ima i ovalni dekolte koji naglašava gornji deo tela, ali takođe ima i zanimljive karnerčiće koji su davali poseban efekat na haljini koju potpisuje brend Clubl i njena cena je oko 170 evra.   

 

Bonus video:

 

 

 
Komentari (0)
Loading