Lepršavo, letnje i šik: Britanska glumica u autfitu koji svaka žena može lako iskopirati

Nedeljko Tišanović Vesti 02.07.2024 14:35 0

I velike zvezde koje su često izložene svetlima reflektora vole poneti jednostavne autfite koji se vrlo lako mogu prekopirati.

Profimedia

Profimedia

Britanska glumica Mili Bobi Braun viđena je kako sa svojim suprugom modelom i glumcem Džejkom Bon Džovijem šeta poznatim Portom Čevrom na Sardiniji. Međutim, oni nisu bili sami, društvo su im pravili i glumčevi roditelji poznati muzičar Džon Bon Džovi i Dorotea Herli

Ono šta je posebno bilo zanimljivo jeste jednostavan autfit britanske zvezde koji je privukao pažnju zbog svoje jednostavnosti. Ona je odlučila da ponese vrlo jednostavne komade koje svaka žene sigurno ima u svom ormaru. 

Izabrala je kratku letnju svetlu haljinu, u osnovi belu, ali sa plavim detaljima. Haljina ima i ovalni dekolte koji naglašava gornji deo tela, ali takođe ima i zanimljive karnerčiće koji su davali poseban efekat na haljini koju potpisuje brend Clubl i njena cena je oko 170 evra. 

Uz sve to ukombinovale je i zanimljivu New Look torbicu od papira koja košta blizu 35 evra, a daje neverovatnu dimenziju celom autfitu zbog svog dizajna. Celu kombinaciju zaokružila je Hermes papučama koje vrede četvorodupolo više od celog autfita, a njihova cena je blizu 980 evra. 

Ona je dodala i decentne naočare, malo zlatnog nakita i nisku punđu. 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 
Komentari (0)
Loading