"Kad bih ja izgledala tako dobro sa 60 godina": Sara Džesika Parker nosi savršenu haljinu za dame srednjih godina

Vesti 29.05.2024 10:00 0

Poznata holivudska glumica je počela da snima novu sezonu serije i pokazala fantastične odevne kombinacije.

sara džesika

Printscreen/TikTok

Čuvena Keri Bredšo ponovo šeta ulicama Njujorka sa svojim prijateljicama. Sara Džesika Parker je fotografisana na snimanju nove sezone legendarne serije „Se*s i grad“. U toj seriji, ona je godinama inspirisala brojne modne trendove.

Haljina privukla veliku pažnju

Ako je suditi po prvim fotografijama sa snimanja treće sezone serije, izgleda da će Keri Bredšo i ove godine nastaviti da bude modni uzor damama širom sveta. Glumica je viđena kako snima večernju scenu u Njujorku obučena u plavu haljinu s kristalima koja joj pristaje kao salivena. To je midi haljina Aleksa Perija ravnog kroja. Uski model haljine dopunjen je kvadratnim izrezom oko vrata i naglašenim ramenima. Cena ove fantastične haljine je 1400 evra. Snimka ove scene koji je objavio nemački „Voug“ na svom TikTok profilu privukao je veliku pažnju. 

 

 

Najbolje obučena žena na svetu

Mnogi ljudi su komentarisali kako glumica izgleda odlično iako ima 59 godina, dok su drugi izrazili želju da se dočepaju te haljine. "Da mi je da ja izgledam tako dobro sa 60 godina", "To je prava Keri Bredšo“, "Ima najbolji hod, treba da napravi tutorijal", "Ta haljina!", "Senzacionalna", "Najbolje obučena žena na svetu", "Kraljica Njujorka", "Prelepa, elegantna i graciozna", samo su neki od komentara ispod objavljenog videa sa Sarom. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading