Niko ne može da veruje da ova žena ima 53 godine: Rijaliti zvezda zablistala u belom kupaćem kostimu, izgleda brutalno u šestoj deceniji!

Vesti 02.07.2024 17:08 0

Njene sjajne letnje fotografije stižu otprilike mesec dana nakon što su se ona i Bernon razišli u maju nakon šest godina zabavljanja

Beteni

Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Beteni Frankel prija samoća!

Bivša zvezda rijalitija ,,Real Housewives of New York City" (53), je pokazala zategnuto telo u šik kupaćem kostimu, malo nakon raskida sa verenikom Polom Bernonom.

Beteni je označila da se nalazi na Hamptonsu i stavila haštag ,,happyplace".

Na slici je pozirala u belom kupaćem kostimu koji je imao proreze na gornjem delu i na području kukova. Od nakita je nosila dijamantsku ogrlicu i srebrne minđuše.

Takođe je stavila i nekoliko narukvica na jednom zglobu, od kojih je jedna bila dizajnirana od strane brenda ,,Van Cleef & Arpels", dok je na drugom nosila sat. Frankelova je imala i prstenje na obe ruke, dok je držala slamnatu tašnu.

Na nogama je imala sandale.

 

 

Frankelova je podelila još jednu fotografiju u belom jednodelnom komadu na svom Instagramu. Takođe je pokazala svoje vikend avanture, koje su uključivale i krstarenje.

Njene sjajne letnje fotografije stižu otprilike mesec dana nakon što su se ona i Bernon razišli u maju nakon šest godina zabavljanja. Us Weekly je prvi pisao o njihovom raskidu. 

Beteni

Printscreen/Instagram/bethennyfrankel

 

Oni su se verili 2021. godine nakon tri godine veze.

Njihov raskid usledio je nakon smrti Betenine majke, Bernadet Brk, krajem aprila. Zvezda je otkrila na Instagramu da je bolovala od raka pluća. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading