Košulja koja ostavlja bez daha: Bruk Šilds osvojila fanove najanovijom slikom, ovaj model će voleti sve žene u Srbiji!

Vesti 28.06.2024 21:02 0

Klasična košulja može da se nosi sa lanenim pantalonama, šarenim patikama, udobnim farmerkama i mnogim drugim odevnim komadima

Bruk

Shutterstock

Nema sumnje da je lagana košulja ključan deo letnje garderobe poznatih. 

Pogledajte samo Bruk Šilds koja je na svom Instagramu podelila sliku na kojoj nosi košulju dok uživa na brodu sa svojom psom.

Glumica je autfitu dala ličan detalj uz pomoć lančića i ogrlica i marame koju je vezala oko glave, kao i naočara za sunce. Ona nije jedina poznata osoba koja voli košulje.

 

 

Megan Markl je nosila plavu košulju i opuštene pantalone uz koje je kombinovala ravne cipele dok je šetala po Palm Biču, a Opra je nosila bluzu sa crno-belim prugama i pantalone tokom ženskog putovanja u Japan, prenosi People.

Klasična košulja može da se nosi sa lanenim pantalonama, šarenim patikama, udobnim farmerkama i mnogim drugim odevnim komadima.

Podsećamo, Džesika Alba je nedavno nosila plavo-belu prugastu košulju dizajnera Gerarda Darela, brenda koji je Sara Džesika Parker nosila ove zime, a Kejt Hadson i Tejlor Svift su nosile torbe iz njegove kolekcije.

Na donjem delu tela je nosila prozračne bele pantalone i odgovarajuće patike. Uz to je nosila i plavu torbu čime je od glave do pete uskladila izgled.

Košulje su sjajan izbor jer možete da zavrnete rukave ili da ih nosite otkopčane sa majicom ispod dok je koža i dalje zaštićena, a vi se ne osećate kao da ste previše zabundani. Udobne pantalone su takođe praktične jer mogu da se nose bilo gde. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading