Ćerka Bruk Šilds osvaja lepotom: Tinejdžerka se pojavila na crvenom tepihu u majčinoj haljini starijoj je od nje same i zasenila sve oko sebe

Olja Jelić Vesti 13.12.2023 16:50 0

Ćerka Bruk Šilds obožava mamin ormar

Bruk Šilds sa ćerkom

Profimedia

Grier Henči nastavlja da eksploatiše mamin orman. Ova 17-godišnjakinja pridružila se majci Bruk Šilds na crvenom tepihu CNN Heroes 2023 tokom vikenda i za tu priliku pozajmila jednu od njenih haljina.

Grier je izgledala prelepo u crnoj haljini Ričarda Tajlera bez naramenica koju je njena mama prvobitno nosila 2006. godine na Carousel of Hope Ball-u na Beverli Hilsu, samo šest meseci nakon što joj se rodila mlađa ćerka.

Bruk se pojavila u blistavoj crnoj Ralph Lauren slip haljini stilizovanoj sa odgovarajućim kaputom sa duplim kopčanjem. Među ostalim zvezdama koje su prisustvovale događaju u Američkom muzeju prirodne istorije u Njujorku bili su Džo Manganijelo, Edi Falko, Rejčel Zegler i Amanda Sajfrid.

Grier ima sklonost da krade maminu odeću. U septembru, pojavila se u zlatnoj metalik haljini čak starijoj nego što je ona sama kad je došla da podrži šou slane glumice za jednu ženu na otvaranju u Cafe Carlile.

I dok se čini da Grier svakako ide maminim modnim stopama, zvezda „Pretti Babi” otkrila je ranije ovog leta da nije pristalica da njena ćerka uđe u industriju modelinga.

„Toliko dugo sam se borila protiv toga“, rekla je o odluci svoje ćerke. "Sada je drugačija industrija nego što je bila." „Imaćeš sjajnu radnu etiku, neće biti prijatno, i slušaćeš me, to su moja pravila“, otkrila je Bruk šta je rekla svojoj ćerki, dodajući da je fakultet još jedan uslov.

BONUS VIDEO

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading