Džesika Alba u haljini iz snova: Ovaj model je idealan za leto, ženstven i praktičan, jasno je zašto se žene otimaju o njega

Vesti 28.06.2024 15:00 0

Zvezde poput Ris Viterspun i Mindi Kaling su ljubitelji takvih modela

Džesika

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Leto je vreme kada se nosi prozračna odeća kao što su šorts i majice bez rukava, ali ako želite nešto laganije, a ne želite da otkrivate kožu, Džesika Alba ima jednostavno rešenje.

Glumica se pojavila u video snimku na Instagram stranici ,,What’s Poppin?".

Ona je nosila smeđu haljinu sa pojasom dok je šetala Njujorkom. Haljina je imala midi siluetu i kratke rukave koji su moderni i praktični za toplo vreme.

 

 

Haljine kratkih rukava nude veću pokrivenost od majica bez bretela ili haljina bez naramenica, i nisu previše stegnute.

Zvezde poput Ris Viterspun i Mindi Kaling su ljubitelji takvih modela, prenosi People.

Već mesecima pratimo stil Džesike Albe i ispod izdvajamo neke od njenih najlepših autfita.

Košulja za sve prilike

Glumica je nedavno nosila plavo-belu prugastu košulju dizajnera Gerarda Darela, brenda koji je Sara Džesika Parker nosila ove zime, a Kejt Hadson i Tejlor Svift su nosile torbe iz njegove kolekcije.

Na donjem delu tela je nosila prozračne bele pantalone i odgovarajuće patike. Uz to je nosila i plavu torbu čime je od glave do pete uskladila izgled.

Košulje su sjajan izbor jer možete da zavrnete rukave ili da ih nosite otkopčane sa majicom ispod dok je koža i dalje zaštićena, a vi se ne osećate kao da ste previše zabundani. Udobne pantalone su takođe praktične jer mogu da se nose bilo gde.

Suknja za desetku

Glumica (43) je prošlog meseca primećena sa svojim suprugom Kešom Vorenom u nedelju uveče (na dan kada su obeležili njihovu 16. godišnjicu braka objavom na Instagramu) u suknji od satena, sa torbom i pletenim sandalama.

Džesika

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Satenske suknje su jako udobne, jer vas ni na koji način ne stežu i ne ograničavaju i one čine da sve odevne kombinacije, čak i one sa ležernim majicama, izgledaju i osećati se svrsishodnijim.

Torba i sandale čine kombinaciju savršenom. Nema više preopterećenih ruku, nema više odvezanih pertli i muke da biste se spremili.

Prelepe sandale

Glumica je nedavno otišla na rođendansko putovanje u Majakobu u Meksiku sa grupom drugarica, kako je napisala je na Instagramu, a sandale su se pojavile na više slika njihovih tropskih avantura.

Nosila ih je uz polu-ležerni, svetli botanički kombinezon i svečanu crvenu haljinu bez bretela. 

Džesika

Printscreen/Instagram/jessicaalba

 

Marta Stjuart je takođe nedavno nosila sandale sa platformom dok je putovala, što pokazuje njihovu svestranost i funkciju.

One će dodati malo dodatne visine bez velike neprijatnosti, što ih čini odličnim izborom za odmor na plaži, venčanja i bilo koju drugu letnju večeru. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading