Anđelina Džoli nikad lepša u beloj haljini: Zapažena tokom kupovine sa ćerkom, pogledajte kako izgleda mamina naslednica!

Vesti 25.06.2024 15:49 0

One su fotografisane u Sohou, jednoj od najpopularnijih oblasti u Njujorku

Anđelina

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Anđelina Džoli je iskoristila letnje vreme tako što je obukla savršenu haljinu. Glumica je primećena u Njujorku zajedno sa svojom ćerkom Vivijen i prijateljicom. Grupa je viđena u knjižari ,,McNally Jackson".

Džoli je uparila haljinu sa crnim čizmama sa visokom potpeticom i naočarima za sunce. Kosu je oblikovala u punđu. Vivijen je nosila široke farmerke, starke i bež košulju. Kosu je vezala i u punđu i nosila je crni ranac. 

One su fotografisane u Sohou, jednoj od najpopularnijih oblasti u Njujorku. Posetili su razne prodavnice, uključujući i knjižaru ,,McNally Jackson", gde su kupovale razne knjige, prenosi Hola! .

Zablistale na premijeri

Podsećamo, Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen su se zajedno pojavile na crvenom tepihu krajem maja.

Majka i ćerka su podržale je glumičinu prijateljicu Kristen Bel (43) na otvaranju filma ,,Reefer Madness: The Musical" u Los Anđelesu.

Džoli (48) je nosila šik crno odelo koje je spojila sa belom majicom sa printom sive kravate, dok je Vivijen (15), obukla crne pantalone i odgovarajući prsluk koji je nosila preko bledoplave košulje. Kristen je, u međuvremenu, izgledala zapanjujuće u dugoj crnoj haljini sa lepim detaljima.

Anđelina

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

,,Reefer Madness: The Musical", u produkciji Kristen Bel i Alana Kaminga, vraća kultni klasik na scenu nazivajući ga „imerzivnim pozorišnim iskustvom“. Glumica je ranije glumila u filmu ,,Reefer Madness: The Movie Musical" iz 2005. godine zajedno sa Kamingom.

Zajedno i na dodeli nagrada

Jedna od najprestižnijih nagrada "Tony" održala se sinoć u Njujorku, a prestižna nagrada je uručena slavnoj Anđelini Džoli, kao producentkinji predstave "The Outsiders: A New Musical".

Anđelina se pojavila u plišanoj toaleti sačinjenoj od korseta i prelepe lepršave suknje koja je skrojena po njenoj meri, a koja dolazi od brenda ,,Versaće".

Dozu otmenosti je pojačala i pažljjivo odabranim, diskretnim nakitom.

Anđelina Džoli

Profimedia

 

Na sredini grudi je otkrila i novu tetovažu, u obliku male ptice u letu a što simbolizuje slobodu.

Na crvenom tepihu društvo joj je pravila ćerka Vivijen (15), a koja je bila i modno uslađena sa svojom majkom noseći zeleno-belu kombinaciju. 

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading