Princeza izašla u javnost: Objavljene prve slike Kejt Midlton na proslavi uoči rođendana kralja Čarlsa

Vesti 15.06.2024 15:03 0

Princeza Kejt je nosila belu haljinu sa crnim detaljem, koju je kreirala dizajnerka Dženi Pekam, zajedno sa odgovarajučim šeširom, napravljenim od strane Filipa Trisija, i minđušama

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton se danas pojavila na proslavi ,,Trooping the Color".

To je njena prva javna pojava od kada je otkrila da boluje od raka.

Princeza od Velsa (42) je viđena kako dolazi na ceremoniju. Vozila se u automobilu zajedno sa svojim mužem Vilijamom i njihovom decom.

Kejt je sedela pored vrata, dok je princ Džordž (10) sedeo između nje i princa od Velsa, a princ Luis (6) i princeza Šarlot (9), koja se ne vidi na slikama, su sedeli preko puta njih.

Princeza Kejt je nosila belu haljinu sa crnim detaljem, koju je kreirala dizajnerka Dženi Pekam, zajedno sa odgovarajučim šeširom, napravljenim od strane Filipa Trisija, i minđušama.

Princ Vilijam je za događaj izabrao uniformu, prenosi People.

Potvrdila dolazak

Kejt se pojavila na ovom događaju nakon što je juče, 14. juna potvrdila svoj dolazak uz zahvalnicu ljudima koji su joj pružili podršku tokom lečenja od raka.

Napisala je: ,,Dirnuta sam svim lepim porukama punim podrške koje sam primila u toku poslednjih nekoliko meseci."

,,Zaista su značile Vilijamu i meni i pomogle su nam da preguramo teške periode.

,,Ja napredujem, ali kako svi koji primaju hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. Tokom loših dana se osećate slabo, umorno i morate da pružite odmor svom telu.

,,Ali tokom dobrih dana se osećate jače, želite da maksimalno iskoristite tu snagu. Moja terapija i dalje traje i tako će biti još par meseci.

 

 

,,Onda kada se osećam dovoljno dobro, raduje me što mogu da učestvujem u školskim aktivnostima i provodim vreme radeći stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, i povremeno radim od kuće."

Princeza je nastavila: ,,Radujem se što ću prisustvovati Kraljevog rođendanskoj paradi ovog vikenda zajedno sa svojom porodicom i nadam se da ću učestvovati u još nekim javnim događajima ovog leta, ali istovremeno znam da najgore nije prošlo.

,,Učim da budem strpljiva, posebno kada je u pitanju neizvesnost. Prihvatam dan za danom, slušam svoje telo i dopuštam sebi isceljenje.

,,Hvala vam što imate razumevanja, i hvala svima koji su bili toliko hrabri da samnom podele svoje priče." 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading