Pokazala u kupaćem svoje zmijsko telo: Elizabet Harli ispričala šta jede, pa izgleda duplo mlađe u 59. godini

Vesti 10.06.2024 14:35 0

Engleska glumica i model danas slavi 59. rođendan, a zgodnom figurom prkosi godinama.

elizabet harli

Profimedia

Mada je danas napunila 59 godina, poznati model i glumica Elizabet Harli izgleda duplo mlađe! Na vitkoj liniji mogu da joj pozavide mnogo mlađe žene, a bogami i devojke.

Ne drži dijete

Elizabet je nedavno za strane medije otkrila da je njena tajna vitkog izgleda neverovatno jednostavna – samo izbegava prerađenu hranu. "Ne držim moderne dijete. Moj ukus je prilično jednostavan, a oduvek pazim šta jedem. Ne pijem zelene sokove, ali ne jedem ni prerađenu hranu. Još od tinejdžerskog doba gledam etikete na hrani", rekla je.

 

 

Nedavno se odrekla i gotovih sendviča koji se mogu kupiti u pekarama i prodavnicama, a koji su mnogima jednostavan obrok u pokretu. "Njih sam izbacila pre godinu dana. Jedem normalnu hranu - pečenu piletinu, pire krompir i različito povrće", dodala je.

elizabet harli

Profimedia

 

Ne ide u teretanu

Kad je reč o održavanju forme, više voli da gaji voće i povrće nego da ide u teretanu. Kaže da kalorije sagoreva svakodnevnim obvezama, poput šetanja pasa i sadnje voća i povrća. "Mislim da je važno ostati čvrst. Ne idem u teretanu, ali se ne izležavam na sofi po ceo dan", tvrdi Eliazbet. Ko bi rekao da ne vežba do iznemoglosti, s obzirom na to da izgleda savršeno u kupaćem kostimu sa 59 godina.

Voli hidroterapiju koja isteže telo i poboljšava pokretljivost zglobova. "Moj najbolji savet je da jedete ranije tokom dana, tako da vaše telo do odlaska na spavanje stigne da svari hranu i da se odmori", poručila je zgodna Elizabet.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading