Odeća koja podmlađuje: Kristi Brinkli izazvala pometnju dugom crnom haljinom, idealna je za posao, ali i za šetnju po gradu

Vesti 05.06.2024 17:53 0

Ove haljine su s razlogom omiljeni odevni predmeti poznatih ličnosti

Kristi

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svakoga dana u nedelji tražimo najbolje modne kombinacije slavnih ličnosti za vas. Zbog raznovrsnog izbora, retko šta može da nas iznenadi. Ali jedan autfit je ipak uspeo.

Bili smo apsolutno oduševljeni kada smo videli kombinaciju Kristi  Brinkli. Njena prozračna midi haljina podsetila nas je na haljinu brenda ,,Banana Republic" koju je Megan Markl nosila prošle jeseni.

Bila je savršena zahvaljujući traci koju je manekenka vezala oko struka. Megan je svoju kompletirala kaišem i tako je učinila prikladnom i za posao i za uživanje posle posla. Pored toga, dugmad na haljini se mogu otkopčati ili zakopčati kada je hladno ili vlažno vreme. 

Opra i Dženifer Lorens su nosile slične modele i pre nego što je vojvotkinja od Saseksa zapažena u ovoj haljini. Ako one izgledaju moderno u njima, onda mora da su dobre.

Ove haljine su s razlogom omiljeni odevni predmeti poznatih ličnosti, s obzirom da eliminišu potrebu za razmišljanjem o kombinovanju odeće. Jednostavno je obucite, obujte odgovarajuće cipele i spremni ste za izlazak, prenosi People.

Inspirisani njenom praktičnom haljinom, u nastavku predlažemo još nekoliko prelepih modela:

Jarko žuta

Ana Ivanović je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj nosi romantičnu haljinu u jarkoj žutoj boji. Haljina je imala lepršave rukave i definisan struk. Donji deo je takođe bio lepršav poput rukava.

Uz haljinu je kombinovala moderne otvorene štikle u svetlijoj nijansi žute boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ceo izgled je kompletirala minijaturnim minđušama i srebrnim nakitom, a u ruci je držala malu torbu u lila nijansi koja se savršeno uklopila uz boju njene haljine.

Romantični cvetići

Prozračna haljina koju je Riz Viterspun nosila na proslavi mature njene nećake bila je moderan i praktičan izbor koji jedva čekamo da je ubacimo u naše ormane.

 

Haljina glumice imala je kratke puf rukave, koje je nosila u prošlosti, plus dubok izrez i živopisno ljubičasto cveće


Moćna narandžasta

Sabrina Karpenter (25) je sijala u dizajnerskom autfitu.

Pop zvezda je 26. maja nastupila na koncertu ,,Big Weekend" Bi-Bi-Si radija 1 u Lutonu u Engleskoj, noseći koketni festivalski stil.

Stilista Džered Elner je obukao pevačicu u mini haljinu boje mandarine sa dubokim dekolteom i plisiranim detaljima koju je dizajnirao Roberto Kavali 2005. godine. Ona je uparila dizajn sa belim čizmama iz Nejked Volfa.

Njena kosa je bila oblikovana u prepoznatljive lokne sa šiškama, a na licu je imala ljubičasti karmin i rumenilo. 

Jednostavna crna

Glumica Kejti Holms je primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji. 

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje.

Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna.

Možda već imate ove komade u svom ormanu, a ako ih nemate, obavezno ih nabavite što pre jer su neizostavan deo modnih kolekcija svake dame.
 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading