Od beskućnice do misice: Vlasnica salona lepote pretvorila je zapuštenu ženu u damu, promena je šokantna!

Vesti 02.06.2024 14:03 0

Slučajno je srela na ulici i kompletno joj promenila izgled, potpuno besplatno.

žena

Printscreen/Instagram

Beskućnica koja je bila zapuštena, raščupane kose, bez zuba i prljava, postala je lepa negovana žena sa savršenom kosom i šminkom. Život joj je preokrenula vlasnica salona lepota koja je beskućnicu slučajno srela na ulici.

Od zapuštene žene do dame

Dobročiniteljka je Šafag Novruz koja se u svom salonu bavi kompletnim stajlingom – šminkanjem, friziranjem, manikirom, pedikirom... Kada je ugledala Ritu koja je živela na ulici, bilo joj je žao i odlučila je da joj pomogne koliko je u njenoj moći. U salonu su Riti od crne kratke čupave kose, napravili dugu plavu kosu sa loknama, uradili su joj depilaciju, zatim manikir i pedikir, pa su njena ispucala prljava stopala i ruke postali nežni i nokti sređeni.

žena

Printscreen/Instagram

 

Ali, Rita nije imala nijedan zub. I to je kvarilo kompletan utisak. Vlasnica salona je želela da joj vrati dostojanstvo i samopouzdanje, pa je platila da se Riti naprave novi zubi. Na kraju je bila doterana od glave do pete, dobila je i novu odeću. Izgledala je kao dama. Niko nije mogao da je prepozna!

žena

Printscreen/Instagram

 

Surov život

Rita je godinama živela na ulici kao beskućnica od kada joj je sin umro. Da bi preživela, sakupljala je flaše i kese i želela da nađe posao. Ali nije joj to polazilo za rukom. Njena životna priča je rastužila vlasnicu salona i zato je odlučila da joj pokloni novi izgled, kako bi Rita mogla da lakše nađe posao i vrati se u normalan tok života.

 

 

Vlasnica salona je Ritinu transformaciju objavila na svom Instagramu. Na fotografijama pre i posle sređivanja, ona je potpuno druga žena. Njeni pratioci su bili oduševljeni, a Rita se nada da će sada lakši naći posao i da više neće morati da živi na ulici. Sve to, zahvaljujući dobrom srcu jedne žene.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading