„Nisi valjda dala pare za to?“: Platila je manikir 4.500 dinara, a žene plaču od smeha kad joj vide nokte

Vesti 30.05.2024 18:36 0

Kad je u pitanju manikir, mnoge žene idu u kozmetički salon kako bi imale lepe nokte. Ali rezultat nije uvek očekivan.

žena

Printscreen/TikTok

Jedna devojka je otišla u salon da uradi manikir kakav je videla na internetu. Međutim, šokirala se kada je videla rezultat.

Kao da su ih deca radila

Devojka je objavila video na svom TikToku, i on je vrlo brzo postao viralan, prikupivši više od 3,8 miliona pregleda. Kaže da joj nokti izgledaju kao da su ih deca radila, a ne profesionalac.

Ona je odabrala minimalistički trend, pokazala je kozmetičarki sliku noktiju kakve je želela, a koju je pronašla na internetu. To su nokti u obliku badema s gotovo providnom bazom i tamnoplavim ivicama.

Ali, iako joj je ovaj dizajn naplaćen 4.500 dinara (oko 40 evra), devojka je bila užasnuta kada je videla konačan rezultat. Linije su bile neravne, a plava nijansa je potpuno nestala. "Danas ću zaspati u suzama", napisala je uz video koji je nasmejao mnogo žena.

 

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

 

Nisi valjda to platila?

"O moj Bože, molim te reci da nisi platila to", "Izgledaju kao da ih je 12-ogodišnjakinja napravila bojicom“, "Ovo je nedopustivo, ta žena ne zna šta radi!", neki su od komentara ispod njenog videa. Bilo je i onih koji nisu krivili samo kozmetičarku: "Ako si htela duge nokte, zašto si uopšte izašla iz salona s ovakvima?", "Ne mogu uopšte zamisliti da je ovo moglo dobro da ispadne na dužini tvojih noktiju".

Komentari (0)
Loading