Vratila se stilu koji je proslavio: Riz Viterspun plenila pažnju u savršenom roze kompletu iz filma ,,Pravna plavuša"

Vesti 15.05.2024 22:03 0

Glumica je takođe podelila video na Instagramu u kome je pokazala kako se transformisala u El, pre nego što je otkrila projekat na događaju u Njujorku

Riz Viterspun

Shutterstock

Pre nego što nas je opčinio Barbi stil, obožavali smo roze fazon po ugledu na El Vud koju je glumila Riz Viterspun.

Za pojavljivanje na inauguracionoj prezentaciji Amazona 14. maja, glumica i producent (48), vratila se svom liku iz filma ,,Pravna plavuša" i tako najavila nastavak filmske franšize.

Viterspun je izašla na binu noseći čivavu i obučena u roze. Njena stilistkinja Petra Flaneri odabrala je jarko roze blejzer brenda Dolče i Gabana i plisiranu suknju uz bebi roze štikle dizajnera Kristian Laoutin.

Ako ste se ikada zapitali ,,zašto roze?" Kostimografkinja filma, Sofi De Rakof, objasnila je kako su odabrali Ellinu prepoznatljivu boju u prošlom intervjuu za Entertainment Weekly.

„Riz i ja, a možda i dizajneri produkcije, smo otišli ​​da posetimo neka sestrinstva [u centru Los Anđelesa]. Znali smo da joj je potrebna prepoznatljiva boja i pomislili smo kao: 'Da li zaista želimo da bude roze? Tako je ženstvena. Da li bismo mogli da napravimo svetlo plavu? Kada smo upoznali sve devojke iz sestrinstva, shvatili smo da mora da bude roze."

Glumica je takođe podelila video na Instagramu u kome je pokazala kako se transformisala u El, pre nego što je otkrila projekat na događaju u Njujorku.

 

 

„Pre nego što je postala najpoznatija vegetarijanka u znaku Blizanca koja je diplomirala pravo na Harvardu, bila je obična srednjoškolka iz 90-ih. I svi ćete je upoznati sledeće godine na @primevideo. TAKO SAM UZBUĐENA!", napisala je u opisu snimka.

Kao što naslov serije sugeriše, ,,El" će pratiti Ele Vuds kroz njene srednjoškolske godine. Prema saopštenju podeljenom sa magazinom People, nastavak se bavi „životnim iskustvima koja su je oblikovala u kultnu mladu ženu koju smo upoznali i voleli u prvom filmu ,,Pravna plavuša“.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading