Lepšu haljinu skoro nismo videli: Puter žuta koja će biti hit leta, savršeno prati telo i u njoj će svaka žena izgledati kao boginja

Jelena Vukelić Vesti 21.05.2024 10:22 0

Haljinu nosi Džesika Čestejn, a njena magično žuta haljina je nešto najlepše što smo skoro videli

Džesika Čestejn

Profimedia

Glumica nosi puter žutu, raskošnu haljinu modne kuće Guči. Oko vrata je nosila neverovatno bogatu dijamantsku ogrlicu koja se savršeno uklapala u njen izgled, čineći je boginjom glamura. Uz ovu neverovatnu haljinu Džesika je obukla plašt koji joj je dao jedinstvenu notu.

 

 

E sad, ako bacite pogled na modne piste i instagram profile slavnih trendseterki ili kolekcije modernih brendova, brzo će vam postati jasno koja boja je hit prolećne i letnje sezone. Reč je o nežnoj, lepoj i suptilnoj nijansi koja je nazvana puter žuta, s obzirom na to da podseća na toplu, svetlu boju putera.

Ovo je pastelna, nenapadna nijansa, koja se umnogome razlikuje od jarkožute, pre svega jer se ponaša kao neutralna, odnosno lako se kombinuje sa mnogim drugim bojama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylegator

 

Puter žuta je dovoljno drugačija da zadovolji dame koje vole boje, a opet je dovoljno neutralna za one koje ne vole šarenilo u svom ormaru. U zavisnosti od toga kako je iskombinujete i kakav stil imate, ova nijansa može da bude elegantna, sofisticirana, ali i vesela, ležerna, koketna, pa čak i kancelarijska.

 

 

Komentari (0)
Loading