POKLON ZA MATURANTKINJE: Besplatne frizure u salonu lepote "Mirjana Ivić"

Nenad Krpešić Vesti 27.05.2024 15:22 0

Bliži nam se sezona matura, što je veče kada devojčice i devojke žele da zablistaju i osete se kao princeze

kosa

Printscreen/marijanaivić

Ne kaže se za džabe "od kolevke pa do groba - najlepše je đačko doba", jer je to period kada mladi ljudi stvaraju najlepše uspomene za ceo život i spremaju se za ulazak u svet odraslih.

Iako fokus maturske večeri treba da bude na nezaboravnom provodu sa školskim drugarima, jasno je da nije jeftino spremiti se za nju - naročito za mlade dame za koje to uključuje i garderobu, šminku, frizuru...

Iz tog razloga, Mirjana Ivić, vlasnica istoimenog salona lepote, je rešila da obraduje naše maturantkinje, i da 6. i 7. juna frizure za mature budu besplatne.

Akreditovani salon lepote "Mirjana Ivić" je nastao iz velike želje frizera u postavljanju trendova, a kroz dugogodišnji rad i trud su stekli veliki broj vernih klijenata. Iz tog razloga, svoje znanje i uspeh žele da prenesu i podele sa novim generacijama, a kroz ovaj nesebični gest će pokloniti maturantkinjama veče za pamćenje!

Frizerke iz salona među klijentima imaju i brojne poznate ličnosti, kao i lica sa velikih i malih ekrana, a sarađivali su sa Alo! Media Systemom čineći da naše voditeljke izgledaju uvek savršeno ispred kamera. Svoje prijave možete poslati preko Instagram profila @hairby_mirjanaivic ili sajta www.mirjanaivic.com.

@najzena.rs POKLON ZA MATURANTKINJE: Besplatne frizure u salonu lepote "Mirjana Ivić" #žena #fypシ゚viral #fypシ #najžena #poklon #matura ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading