Ova haljina je stara preko 90 godina: Devojka dokazala da neki komadi nikada ne izlaze iz mode, pogledajte i zašto

Vesti 23.04.2024 14:53 0

Ceo autfit je upotpunila jednostavnim minđušama i malom starinskom crnom tašnom koju je okačila o ramenu...

devojka

Printscreen/TikTok/flamgurlrox101

Brza moda je zbog svoje pristupačnosti širokom broju ljudi postala izuzetno popularna u modernom dobu. Ujedno je i jeftina i lepa. Međutim, postoji veliki problem, a to je masovna proizvodnja koja ima sve negativniji uticaj na našu planetu.

Mnogi su iz tog razloga krenuli da pribegavaju takozvanim ,,vintidž" komadima. Neki su nošeni samo par puta, neki nikada, a neki, kao u slučaju devojke koja je na TikTok-u poznata kao ,,flamgurlrox101", su stari preko 90 godina.

Bezvremenska moda

Influenserka je u jednom od svojih nedavnih video snimaka pokazala kako je stilizovala haljinu stariju od nje same. U snimku je viđena elegantna crna haljina izrađena od čipke. Čipka je bila u obliku cvetića, a predeo stomaka je bio gotovo providan.

 

@flamgurlrox101 style a historical lace dress with mee #vintagefashion ♬ original sound - ron dadon

 

Ona je obukla haljinu, a potom obula odgovarajuće crne čizme. Ceo autfit je upotpunila jednostavnim minđušama i malom starinskom crnom tašnom koju je okačila o ramenu. Kosa joj je bila uvijena u lepe lokne.

S obzirom da je prilično otkrivena, postoji pretpostavka da su je žene tokom 1930-ih nosile preko haljina koje su pokrivale njihova tela. Ipak, ona je odlučila da to izbegne, s obzirom da su se vremena promenila.


Dopada li vam se njen stil?

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading