Odala počast teniskim legendama: Zendajina nova haljina spaja modu i sport, a detalj na njenoj glavi je pun pogodak

Vesti 20.04.2024 18:17 0

Zendajin omaž dolazi nakon njene press turneje za film ,,Rivali"...

Zendaja

Profimedia

Zendaja je ponovo osvojila svet tako što je odala počasz teniskim ikona Venus i Sereni Vilijams. Višestruko talentovana glumica poznata po svom modnom izgledu rekreirala je legendarne fotografije snimljene za magazin Vog 1998. godine, u pratnji svog dugogodišnjeg stiliste Lou Rouča.

Zendaja (27), postala je simbol inspiracije za bezbroj ljudi. Ona neprimetno kombinuje svoje divljenje kulturnim ikonama sa svojim jedinstvenim stilom. Na slikama koje je Lo Rouč podelio na Instagramu, Zendaja odiše elegancijom i snagom dok nosi masivnu crno-belu haljinu na pruge koja podseća na kreacije Karoline Herere koje su nosile sestre Vilijams na originalnom snimanju. U pratnji perike od perli koja odražava prepoznatljiv stil teniskih zvezda, Zendajin portret pokazuje njenu ljubav prema detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

 

Roučov natpis koji prati slike odražava duboku zahvalnost Venus i Sereni Vilijams, priznajući njihov monumentalni doprinos svetu tenisa i šire.

Zendajin omaž dolazi nakon njene press turneje za film ,,Rivali", u kojem ona otelotvoruje ulogu teniserke koja je postala trener. Tokom turneje, Zendaja i njen stilista su neprimetno integrisali modu inspirisanu tenisom u svoj repertoar, pokazujući spajanje sporta i mode.

Zendajina sledeća modna stanica

Približava se velika noć Met Gala 2024. i sve oči su uprte u Zendaju. Posle pet godina pauze od kultnog događaja, ona je spremna da se vrati, a ovoga puta ne samo da prisustvuje – ona će voditi program.

U ekskluzivnom intervjuu za E! News u Los Anđelesu, Zendaja je zadirkivala fanove nagoveštajima šta  se sprema 6. maja. „Imamo neke ideje“, otkrila je uz osmeh, ukazujući da radi zajedno sa svojim stilistom, Lo Roučem. „Osećala sam se kao pravo vreme da pokušam da se vratim na Met“, objasnila je ona, nagoveštavajući značaj ovogodišnjeg događaja, prenosi Hola! .  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading