Trikovi zlata vredni: Stilista otkrila kako da i sa viškom kilograma izgledate vitko, tri stvari su ključne

Olja Jelić Vesti 19.04.2024 14:45 0

Sjajni modni odabiri i trikovi mogu pomoći da izgledate vitko, doterano i lepo

Gojazna žena

Shutterstock

Sjajni modni odabiri i trikovi mogu pomoći da izgledate vitko, doterano i lepo. Suzi Nelson, osnivač Modes & More, za Express je otkrila ključne trikove u oblačenju kako biste svoj izgled pretvorili iz jednoličnog u fantastičan.

Gojazna žena

Shutterstock

 

 

"Počnite sa dobrim donjim rubljem", rekla je Suzi, što uključuje gaće za oblikovanje, steznik, bodi za oblikovanje i sl. te sjajan grudnjak koji prekriva salo na leđima.

Najbolji način da vidite odgovara li vam donje rublje za oblikovanje je da ga isprobate, što možete da učinite kod kuće ili u prodavnici. U njemu trebate da se osećate udobno i ne sme da vas jako steže.

Modni stručnjak preporučila je oblačenje u tamne boje kako bi se stvorila vitka silueta. Te boje uključuju crnu, tamnoplavu, boju patlidžana i zelenu, jer one stanjuju figuru više od svetlih boja.

Farmerke visokog struka su "must have"

Kada je reč o nošenju farmerki, uvek se odlučite za one sa visokim strukom sa širokim nogavicama umesto farmerki niskog struka.

"Pronađite haljinu ili pantalone sa trakom u boji sa strane", preporučila je Suzi.

Jednobojne kombinacije funkcionišu bolje od onih s printom. Nosite vertikalne pruge, a ne vodoravne. Sakoi krojeni po meri su najbolji.

Gojazna žena

Shutterstock

 

Suzi još savetuje da na majicama i bluzama nosite V-izrez, a ne okrugli uz trendi duge ogrlice. "Naglasite ono najbolje na vama uskom odećom, a druge delove tela prekrijte širom odećom", istakla je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading