Džins nikada ne izlazi iz mode: Jesenju sezonu obeležiće ovaj model farmerki koji je postao hit među influenserkama

Olja Jelić Vesti 21.10.2023 16:26 0

Džins ne izlazi iz mode, a ovih dana u trendu je široka šik varijanta

farmerke

Shutterstock

Odzvonilo je farmerkama sa preuskim nogavicama, pocepanim modelima sa prorezima ili onim vrećastim u stilu osamdesetih. Ako je verovati trendseterkama i prizorima sa ulica evropskih metropola, ove jeseni biće aktuelne široke zvonaste varijante. 

Farmerke ne mogu da izađu iz mode, mada će mnogi reći da ne stoje baš svakom. Ipak, smatraju se savršenim komadom koji može da se nosi u različitim prilikama, a današnje dopuštaju da se u njima pojavite i na poslu, i na nekoj proslavi, i gde god poželite.

 

 

Modnu sezonu pred nama obeležiti široke farmerke i da će dominirati u svetu džinsa. U svakom slučaju, izgledaćete bićete u trendu, a sa odabirom pravog modela sakrićete svoje nedostatke. 

Ipak, vodite računa da pantalone prate liniju tela. Da ne budu previše kratke, ali ni previše dugačke. Dužina bi trebalo da zavisi od obuće koju nosite, a sjajno se slažu sa visokim štiklama. 

 

 

 

 

Što se tiče gornjeg dela stajlinga, možete da ih kombinujete uz sve: običnu majicu, bluzu, top, romantičnu ženstvenu košulju ili pak neku široku, muškog kroja, blejzer strukiran ili nekoliko brojeva veći, kišni manil, kaput. Dobro je znati i da farmerke sa širim donjim delom imaju moć da izduže figuru. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading