Niko ne izgleda mlađe od nje: Vera Vang se sprema za veliku rođendansku žurku, pogodite koliko godina puni

Vesti 14.04.2024 20:43 0

Mislim da ću biti kao Voren Bafet (93 godine) ili kraljica Elizabeta II (koja je vladala britanskom monarhijom sedam decenija do svoje 96. godine)

Vera

Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Svoj 73. rođendan, Vera Vang je proslavila u raskošnom, i možemo dodati, izuzetno ružičastom - stilu sa sopstvenim roze prošekom i tijarom. Kada je napunila 74. godina, napravila je još jedan spektakl, ali ovog puta sa temom zapadnjačkog salona u koji se uklopio šik kaubojski šešir.

Vang će 27. juna napuniti 75 godina. Odbrojavanje je već počelo, ali ona još ne zna kako će proslaviti prekretnicu.

„Planovi za rođendan još nisu doneseni. Broj 75 donosi veliki pritisak,” dizajnerka venčanica i mama dvoje dece ekskluzivno govori za magazin People, dok sedi smirena, hladna i sabrana noseći svoje prepoznatljive naočare za sunce iza scene na ,,Fashion Scholarship Fund Gala"-i, 8. aprila. Budite uvereni, biće torte. „Mi smo ljudi koji se vole tort, kao što vidite“, kaže ona o omiljenom desertu svoje porodice.

Vera se raduje budućnosti

„Mislim da ću biti kao Voren Bafet (93 godine) ili kraljica Elizabeta II (koja je vladala britanskom monarhijom sedam decenija do svoje 96. godine). samo ću nastaviti da guram napred jer osećam kao da sam u stanju da sve više postižem najbolje rezultate. Zaista se trudim da poštujem to u sebi, taj glas u sebi. Osećam se veoma srećno što mogu da stvaram. To je jedino što je zaista bitno.”

Vanesa

Doug Peters / PA Images / Profimedia

 

To je vrsta snage koja je održala nju i njen modni brend na vrhu sfere venčanja. Brend Vera Vang, koji je nedavno obukao Vanesu Hadžens za njeno venčanje sa Kolom Takerom i dizajnirao njenu haljinu za dodelu Oskara 2024. godine, gde je debitovala sa svojim trudničkim stomakom, će ove godine proslaviti svoju 34. godišnjicu. „Ovo je veoma velika godina za nas“, kaže ona.

Vang, bivša modna urednica ,,Vogue"-a, započela je svoju kompaniju 1990. godine sa vodećim salonom za mladence u hotelu ,,Carlile" u Njujorku, piše na sajtu kuće. Godinu dana kasnije, debitovala je sa konfekcijskom kolekcijom. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading