Sela na ladan beton i jede jabuku: Jelena Đoković pozirala na ulicama Monte Karla, a stajling za čistu desetku

Slobodanka Ćorić Vesti 12.04.2024 15:40 0

Na sebi je imala zeleno-beli džemper i jednostavne bež-bele pantalone uz kosu pokupljenu u konjski rep

jelena đoković

Printscreen/Instagram

Jelena Đoković sedi na betonu i jede jabuku na ulicama Monte Karla. Zanimljiva i neobična fotografija osvanula je na Instagram stranici supruge našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Njen prepoznatljiv jednostavni stil odevanja nije izostao ni ovaj put.

Pažnju je privukla što bi babe rekle sedenjem na hladnom betonu. Međutim na vreme se obezbedila i ispod sebe postavila kaputić. Na sebi je imala zeleno-beli džemper i jednostavne bež-bele pantalone uz kosu pokupljenu u konjski rep. Kao i u većini slučajeva, Jelena na sebi nije imala trunku šminke, dok osmeh nije skidala sa lica. Za obuću je odabrala kežual bele patike.

Najveću pažnju je privukao njena poruka ispod fotografije na kojj uživa u zalogajima jabuke. Napisala je čuveni deo poslovice "an apple a day keeps doctor away" što se prevodi sa engleskog znači da jedna jabuka na dan drži doktora podalje, odnosno ako jedete zdravu hranu to će vas učiniti zdravi, a samim tim nećete morati da idete kod lekara. Opšte je poznato koliko i Jelena i Novak Đoković vode računa o zdravoj ishrani, te često pokušavaju ljudima da skrenu više pažnje na ovu zdravu naviku.

 

 

"Predivnu šaljete poruku Jelena, nije sve u skupim stvarima", " Prirodna lepota!", "Budite zdravi tako što ćete svaki dan jesti jabuku", "Jabuke, deca ih obožavaju", bili su samo neki od komentara.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading