Ženo, zar i ti? Kortni Kardašijan nedostaje kratka plava kosa, podelila kako je izgledala sa 17 godina

Vesti 03.04.2024 17:07 0

Zvezda rijaliti TV-a prvi put je debitovala sa transformacijom kose u martu 2023. i podelila je da ju je inspirisala boja kose koju je imala kao 17-godišnjakinja...

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

Kortni Kardašijan Barker se oseća nostalgično zbog svojih plavih pramenova.

Zvezda ,,Kardašijana" (44), je na svom Instagramu podelila je seriju retrospektivnih slika na kojima je pokazala svoju plavu kosu.

„Zdravo od izgubljenih dosijea plavušice“, napisala je osnivačica ,,Poosh"-a u opisu.

Na prvoj fotografiji, Kardašijan Barker je snimila selfi u ogledalu dok je nosila crnu kožnu jaknu i suknju u kombinaciji sa čizmama do kolena. Kosa joj je bila oblikovana u elegantan, ravan bob.

Suosnivačica ,,Lemme"-a se takođe odlučila za kožu za treću sliku i nosila je kožni korset, preveliku kožnu jaknu sa krznenom postavom i naočare za sunce.

Mama četvoro dece je na drugim slikama nosila crne naočare za sunce dok joj je kosa bila vezana u neuredni rep. Jedan od svojih izgleda začinila je crnom ,,Coperni" jaknom sa žutim ukrasima od veštačkog krzna i crvenim manikirom u obliku srca.

 

 

Kortnin suprug Travis Barker takođe se može videti na jednoj od fotografija, a par uhvaćen u ogledalu lifta.

Zvezda rijaliti TV-a prvi put je debitovala sa transformacijom kose u martu 2023. i podelila je da ju je inspirisala boja kose koju je imala kao 17-godišnjakinja, prenosi People.

„Sedamnaestogodišnja Kort... ponovo udara“, napisala je tada Kortni na svom Instagramu. Nakon objave je usledila fotografija iz 1995. godine na kojoj tinejdžerka Kortni ima sličan izgled sa natpisom: „Smorila se tokom ispita, ubeđuje nekoga da mi ofarba kosu u plavu da bih odugovlačila“.

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

 

Vratila se svojoj prepoznatljivoj braon kosi u maju 2023.

Kourtnina povratna objava dolazi nakon što je proslavila Uskršnje praznike sa svojom poznatom porodicom.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading