Čovek ne liči na sebe: Bivši dečko Kortni Kardašijan uznemirio fanove najnovijim slikama, sumnjaju na opasnu bolest

Vesti 20.03.2024 20:00 0

Tata troje dece, koji ima dugu listu bivših devojaka, poslednji put je viđen na plaži u Sent Bartu sa bivšom devojkom Kloi Bartoli u decembru 2023.

Skot

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Dugogodišnja zvezda rijalitija ,,U korak sa Kardašijanovima", poznata po svojim urnebesnim replikama, ali i turbulentnoj prošlosti koju je obeležila zloupotreba supstanci, Skot Disik (40) ponovo je alarmirao javnost slikama nedavnog izlaska.

Skot je prošle subote viđen u društvu Sare Bauer (28), koja je zaposlena od strane kompanije Universal Music Group.

Sara živi u Los Anđelesu i radi u uglednoj izdavačkoj kući kao finansijski koordinator i izvršni asistent. Za sada nije jasno kako su se ona i Disik prvi put sreli.

Bauerova, koja je za izlazak nosila kestenjastu haljinu i crne štikle na bretele, fotografisana je kako sedi u kolima pored osnivača kompanije ,,Talentless".

Što se Disika tiče, odlučio se za ležerniji izgled, noseći crnu jaknu, braon košulju, crne pantalone i bele patike. Čini se da je značajno izgubio na težini otkako je poslednji put fotografisan u javnosti, prenosi Page Six.

 

Skot Disik je od početka svoje pojave na rijalitiju izgledao zdravo i imao vitku liniju, nakon čega je počeo da dobija na težini, da bi sada naglo izgubio pozamašan broj kilograma, što je odmah zabrinulo fanove koji su tvrdili da ne deluje zdravo. Neki od njih su čak istakli da postoji mogućnost da boluje od neke teške bolesti, poput raka, s obzirom da izgleda premršavo i iscrpljeno.

Tata troje dece, koji ima dugu listu bivših devojaka, poslednji put je viđen na plaži u Sent Bartu sa bivšom devojkom Kloi Bartoli u decembru 2023.

Skot

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

 

Par se prvi put zabavljao 2006. godine, neposredno pre nego što je počeo da izlazi sa Kortni Kardašijan.

Kortni (44), je bila u vezi sa Disikom do 2015. godine. Oni dele troje dece: Mejsona (14), Penelope (11) i Rejna (9).

Pored Kortni i Kloi Bartoli, Skot je 2017. godine izazvao kontroverzu kada je u javnost procurela vest da se zabavlja sa 15 godina mlađom Sofijom Riči, koja je tada imala 19. godina. Par je vezu okončao 2020. godine.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading