Kosa će izgledati luksuzno: Ova nijansa smeđe je popularan izbor ovog proleća

Olja Jelić Vesti 29.03.2024 17:33 0

Ovakva nijansa smeđe kosi daje dubinu i dimenzionalnost, pojašnjavaju stručnjaci i kažu kako je dobro prepustiti se u profesionalne ruke jer je teško kod kuće postići ovu boju

Kosa

Printscreen/Instagram

Razmišljate li o promeni imidža i želite isprobati neku novu boju kose ili samo da osvežite postojeću, jako dobra inspiracija može biti izgled Karli Klos. Još jedna poznata dama odlučila je nedavno da svoju prepoznatljivu plavu kosu zameniti smeđom nijansom piše Glamour.

- Nakon decenija plave kose, konačno sam prešla na tamnu stranu - napisala je prošle godine Klos na Instagramu uz fotografije i video zapise na kojima pokazuje novu boju kose koja će biti prolećni hit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

 

Ovakva nijansa smeđe kosi daje dubinu i dimenzionalnost, pojašnjavaju stručnjaci i kažu kako je dobro da se prepustite u profesionalne ruke jer kod kuće ovakvu nijansu teško da ćete sami postići. Slavni frizer Tom Smit tvrdi da je odgovornost profesionalnih frizera da pruže klijentima nijansu kakvu kod kuće ne bi mogli da postignu, a jedna od njih je i expensive blonde, zahvaljujući detaljima i dubokim nijansama koje joj pružaju dimenziju. 

- U svetu slavnih često važi "što odvažnije, to bolje". Sada i smeđa nijansa može izgledati ekskluzivno pa u i mnogi poznati zainteresovani za ovako duboke tonove - kaže Smit. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

 

 

Ako se odlučite za ovakvu nijansu, frizeru morate da objasnite da ne želite istu boju po celoj kosi, već je važno staviti naglasak na dubinu. Iz tog je razloga vrlo bitno s frizerom dogovoriti najtamnije i najsvetlije nijanse koje želite da vidite u svojoj kosi, a zatim će frizer nijansirati kosu na način koji smatra prikladnim, kako bi frizura izgledala što bolje, pojašnjavaju stručnjaci.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading