U provodu sa novim dragim: Sofija Vergara nikad lepša u svetlucavoj kombinaciji, a tek kada vidite zgodnog doktora

Vesti 02.04.2024 14:53 0

Sofija je prošle godine objavila svoju vezu i upoznala Džastina sa svojim najbližim prijateljima i članovima porodice

Sofija

affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofia Vergara uživa sa svojim dečkom Džastinom Salimanom. Kolumbijska ikona primećena je na romantičnom sastanku sa ortopedskim hirurgom otkako su prvi put povezani. Par je nedavno fotografisan kako stiže na omiljeno mesto slavnih- Đorđo Baldi.

Glumica (51) i doktor (49) su tokom noćnog izlaska u Los Anđelesu nosili su ležerne autfite, a Sofija je nosila poderane farmerke i svileni gornji deo u crnoj boji. Izgled je uparila sa svetlucavom crnom jaknom i platformama sa potpeticom.

Sofija je ispravila kosu i nosila je nežnu šminku, dodajući dijamantske minđuše i crnu prošivenu Šanel torbicu. U međuvremenu, Džastin je nosio crni džemper i tamne farmerke, upotpunjujući izgled crnom jaknom i crnim čizmama.

Sofija je prošle godine objavila svoju vezu i upoznala Džastina sa svojim najbližim prijateljima i članovima porodice. Vezu je takođe ozvaničila na Instagramu, pokazujući da se on druži sa njenim užim krugom porodice, tokom porodičnog putovanja u Las Vegas.

I dok se zvezda serije ,,Grizelda" jako zabavljala sa Džastinom, njen bivši muž Džo Manganijelo se bedavno pojavio na crvenom tepihu sa svojom novom devojkom Kejtlin O'Konor, a par se ozbiljno upušta u vezu.

Insajder je za Us Weekly podelio detalje o njihovim planovima za budućnost, otkrivajući da je „brak definitivno u njihovoj budućnosti“. Izvor je objasnio da će se Džo i Kejtlin „uskoro veriti [a zatim] početi da pokušavaju da dobiju decu“.

Najnovija vest dolazi nakon što je Sofija Vergara podelila razlog za razvod od glumca. „Nedavno sam se razvela od svog drugog muža, sa kojim sam bila 10 godina. Brak mi se raspao jer je moj muž bio mlađi“, rekla je za El Pais. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading