Srpkinje će ih obožavati: Farmerke Điđi Hadid izdužuju figuru, vizuelno skidaju kilograme i stoje svima

Olja Jelić Vesti 30.03.2024 15:18 0

Điđi Hadid još jednom je privukla pažnju dobrim stajlingom koji je prošetala ulicama Njujorka, a njena najnovija kombinacija otkriva opaku konkurenciju uskim farmerkama

Điđi Hadid

Profimedia

Slavna 28-godišnja manekenka koju paparaci u poslednje vreme posebno pažljivo prate zbog veze s Bredlijem Kuperom, prošetala je u potpuno crnoj kombinaciji koju je pokazala prilikom izlaska sa prijateljicom.

Nosila je crni džemper uvučen u crne farmerke sa kaišem sa svetlucavom zlatnom kopčom koji je dodatno naglašava vitak struk. Crni dodaci upotpunili su ovaj i više nego laskav monohromatski izgled. Nosila je sunčane naočare, a u ruci je držala crnu torbicu za kojom je nedavno nastala prava pomama.

Mala crna torbica čiji dizajn potpisuje Miu Miu te nosi ime Arcaide bag omiljen je modni dodatak još od novembra. A torbicu čiji svestran dizajn se prilagođava različitim stajlinzima Điđi je nosila u raznim prilkama i kombinujr je uz različite stilove. Obzirom na to kakav uticaj Điđi ima u modnom svetu, nije trebalo dugo da se ovaj modni dodatak brzo nađe na listi želja brojnih trendseterki.

Međutim, ovog puta u prvom planu nije bila hit torbica već farmerke. Promene trendova u svetu farmerki su česte, a tek nakon što smo prigrlili modele širokih nogavica, skinny jeans je počeo da najavljuje svoj povratak. Međutim, Điđi nije obukla ni jedan od ta dva modela, već je za proleće ponela više klasičan, retro stil.

Stilski podsećaju na sedamdesete, a nema sumnje to je jedan od modela koji deluje tako laskavo, sužava siluetu i noge čini tako beskrajno dugima. A modni znalci se slažu - izgleda su skinny traperice dobile opasnu konkurenciju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading