Žena zmija: Sofija Vergara nikad zgodnija na crvenom tepihu, jedan detalj je svima privukao pažnju

Vesti 27.03.2024 17:53 0

Čini se da je korset jedan od njenih omiljenih modnih komada do sada...

Sofija

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Sofija Vergara je spremna da začini predstojeću sezonu ,,America's Got Talent".

Vergara (51) je u utorak prošetala crvenim tepihom uoči 19. sezone emisije u kalifornijskom ,,Pasadena Civic Auditorium"-u obučena u pripijeni reptilski korset Laure Basci.

Dizajn bez naramenica imao je vertikalne prozirne panele koji su naglašavali Vergarine obline. Televizijska ličnost ga je obukla sa više zlatnih narukvica i velikih minđuša. Autfit je upotpunila šik pantalonama širokih nogavica i parom naočara za sunčanje.

Čini se da je korset jedan od njenih omiljenih modnih komada do sada. Potresla je na raznim Instagram postovima koji beleže snimanje audicija za 19. sezonu ,,AGT"-a.

 

 

Jedna od objava je uključivala video snimak iza scene na kojem Vergara i koleginica sudije Hajdi Klum fotografišu ispred pozadinskog osvetljenja „AGT“ transparenta. Na snimku je prikazana Klum (50) kako pokazuje Vegari kako da pozira nakon što joj je rekla da liči na njen lik Griselde, Griselda Blanko.

 

 

Kao i Vergara, Klum je takođe dala izjavu na crvenom tepihu u utorak u smaragdno zelenoj haljini bez bretela. Manekenka je izgled upotpunila metalik zlatnom narukvicom i odgovarajućim štiklama, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading