Ko je ova zečica? Slavna manekenka proslavila Uskrs zavodljivim slikama, jedno je svima privuklo pažnju

Vesti 02.04.2024 10:43 0

Na snimku iza kulisa, Hejli se smeška u kameru i otpija gutljaj pića, a njene zečije uši klate se na povetarcu

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

Hejli Biber zna kako da prenese praznični duh!

Da bi proslavila Uskrs sa svojim brendom ,,Rhode Skin", manekenka (27), je obukla prefinjeni kupaći kostim i zečije uši za fotografisanje na plaži.

Hejli je obožavaocima dala pogled iza scene na svečanom snimanju u nedelju, objavila video na kom hoda u crnom jednodelnom kupaćem kostimu sa kapom sa zečjim ušima na glavi.

Na snimku iza kulisa, Hejli se smeška u kameru i otpija gutljaj pića, a njene zečije uši klate se na povetarcu.

Profil njene komanije ,,Rhode" je takođe podelio sliku sa snimanja na Instagramu. Na snimku, Hejli blista od glave — tačnije, zečijih ušiju — do pete u uskršnjem autfitu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

 

Hejli je podelila još slika sa svečanog snimanja na obali okeana na svom Instagramu, ponovo postavljajući niz slika sa naloga @vogueandchocolate koje prikazuju još više uglova nestašnog jednodelnog kupaćeg kostima bez leđa.

Pored fotografisanja na temu Uskrsa, Hejli je praznik proslavila i sa suprugom Džastinom Biberom.

Par je imao veoma sladak Uskrs, obeležavajući godišnji praznik sa dva ogromna čokoladna jaja, fotografije koje je Hejli podelila na svom Instagramu. 

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Jaja su bila ukrašena imenima para, kao i zečićima, pilićima i šargarepama, i bila su u odgovarajućim korpama.

U drugoj objavi koji je Hejli podelila u nedelju, pod naslovom „Srećan Uskrs“, manekenka je pozirala sa filterom koji je stavio zečije uši na njenu glavu.

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Džastin (30), i Hejlijina vera ih je dugo vezala. Iako su se putevi prvi put ukrstili kao deca, par - koji se venčao 2018. - ponovo se povezao u crkvi, trenutak koji je postao osnova za njihovu vezu.

U priči na naslovnoj strani Vogue-a iz 2019., Hejli se prisetila da je, na crkvenoj službi u Njujorku 2014, „Džastin je ušao u [Hilsong crkvu] i rekao: „Hej, ostario si.“ Ja sam rekla: „Da, šta ima ?'”

Pre njene uskršnje proslave i snimanja sa ,,Rhode"-om, Hejli je nagovestila da se brend sprema da uskoro lansira novi proizvod, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading