Hejli Biber je novo zaštitno lice poznatog brenda: Ovaj detalj svima bode oči, kritike se samo nižu

Olja Jelić Vesti 29.03.2024 20:03 0

Hejli Biber je zaštitno lice nove kolekcije za mlade brenda Victoria's Secret. Kampanju su predstavili pre sezone venčanja, ali nisu svi oduševljeni modelom

Hejli Biber

Profimedia

Hejli Biber je zaštitno lice nove kolekcije za mlade brenda Victoria's Secret. Kampanju su predstavili pre sezone venčanja, ali nisu svi oduševljeni modelom.

Mnogima nije jasno da su od toliko modela na svetu odabrali upravo Hejli, koja je u braku, da promoviše kolekciju za mlade.

 

 

"Zbunjena sam. Zašto za kolekciju za mlade unajmljujete ženu koja je u braku godinama?", "Zar ne bi bilo bolje da ste za modela odabrali nekoga ko je od skoro u braku ili ko je veren? A ne osobu čiji brak se raspada", "Vi se sigurno šalite", neki su od komentara.

Hejli je pozirala u nekoliko različitih autfita. Na jednoj fotografiji nosi kratki satenski kućni ogrtač sa šljokičavim natpisom Bride, dok je na drugoj nosila donji veš iz nove kolekcije.

 

 

 

Šuška se o problemima u braku

Hejli se udala za Džastina Bibera 2018. godine, ali u poslednje vreme sve se više šuška o problemima u njihovom braku. Glasine je dodatno podstakao njen otac Stiven Boldvin, koji je na društvenim mrežama poručio fanovima da se "mole za Hejli i Džastina". 

Oglasila se i Hejli: "Samo za vašu informaciju, priče koje konstantno vidim na TikToku su pogrešne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda. Znam da je zabavno verovati u te priče, ali samo da znate da su lažne", napisala je Hejli na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading