Srpkinje će ih obožavati: Efektne metalik cipele Hajdi Klum biće vodeći trend ovog proleća

Olja Jelić Vesti 23.03.2024 20:58 0

Metalik cipele već neko vreme dominiraju svetskom modnom scenom. Nedavni modni izbor Hajdi Klum jasno pokazuje da ovaj trend i dalje cveta i ostaje izrazito popularan.

Hajdi Klum

Profimedia

Metalik cipele već neko vreme dominiraju svetskom modnom scenom. Nedavni modni izbor Hajdi Klum jasno pokazuje da ovaj trend i dalje cveta i ostaje izrazito popularan.

Manekenka je nedavno svojim dolaskom na snimanje serije "America's Got Talent" u Pasadeni, Kalifornija, privukla pažnju svojim srebrnim metalik cipelama.

Hajdi već duže vreme pokazuje naklonost prema trendu srebrnih metalik cipela. Još 2020. godine nosila je par metalnih salonki za finale emisije "Making the Cut". Osim toga, lepa Nemica je kroz godine eksperimentisala s raznim modnim trendovima, ali čini se da su štikle njen izbor, posebno za crveni tepih. 

Metalik boje su postale neizostavan deo jesenjih modnih trendova

Prošlog leta srebrne i zlatne metalik boje su zasjale na modnoj sceni i postale su neizostavan deo jesenjih modnih trendova. Poznati dizajneri kao što su Bottega Veneta, Prada, Manolo Blahnik, Gucci i drugi su prihvatili ovaj trend na svojim nedavnim modnim revijama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading