Iznova oduševljava: Džej Lo u kežual modnoj kombinaciji, ali njene čizme su čista desetka

Olja Jelić Vesti 22.03.2024 16:43 0

Pevačica i glumica u društvu Bena Afleka pratila je utakmicu u Los Anđelesu, a u njenom autfitu posebno su se istakle čizme prepune svetlucavih kristala

Ben i Džej Lo

Profimedia

Poznati par Ben Aflek i Džeifer Lopez iz prvog reda su pratili košarkašku utakmicu u Los Anđelesu, a Džej Lo je svojim autfitom i ovog puta privukla pažnju. Uz Gucci farmerke jako širokih nogavica, običnu belu majicu kratkih rukava i bež svetlucavu jaknicu od tvida, pevačica i glumica kombinovala je jako efektne Jimmy Choo čizme, tačnije model Blake sa punom petom.

Visoke čizme, koje su jedan od najpoznatijih modela čizama ovog brenda, u ovoj su verziji u potpunosti ukrašene sjajnim Honeycomb kristalima, koji su pričvršćeni na podlogu od brušene kože. 

Upečatljivi model dolazi u crnoj i plavoj boji sa srebrnim odsjajem i uz punu petu ga krasi i špicasti vrh. Od modnih dodataka, nosila je svoje najdraže komade, poput zlatnih okruglih moindđuša i dijamantskog prstenja, Bottega Veneta sunčanih naočara aviator modela i Chanel torbice u nežnoj puderastoj nijansi.

I dok se Dženifer istakla svojim autfitom, Ben Aflek se odlučio za više kežual modnu kombinaciju s tamnoplavim pantalonama i jaknom, flanel košuljom i šilt kapom.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading