Dolaskom proleća vraćaju se i boje: Ideje za nokte sa kojima ćete biti trendi i primećene

Olja Jelić Vesti 15.03.2024 08:40 0

Dolaskom proleća vraćaju se i boje

Nokti

Printscreen/TikTok

Dolaskom sunčanih dana čini se da je sve u našim životima svetlije i ispunjeno bojama. Ako ne preferirate isključivo tamni lak na noktima, vrlo verovatno će se javiti želja za nekim prolećnim manikirom kako biste obeležili završetak duge zime i početak proleća.

 

 

Postoje dve vrste osoba: one koje unapred znaju koju će boju izabrati i one neodlučne koje do zadnjeg trenutka ne znaju za koju boju bi se odlučile. Večna je dilema prikloniti li se timu kratkih ili dugih noktiju. U slučaju da ipak postoji određena vizija kako bi nokti trebali da izgledaju, može se dogoditi da određena boja ili dizajn jednostavno bolje izgleda na dugim noktima.

 

 

Upravo zbog toga korisno je prilikom traženja inspiracije na treba uzeti u obzir koja dužina noktiju je na slikama kako ne bi  došlo do nezadovoljstva manikirom. 

 

 

Nije na odmet da unesete malo boja, jer proleće je na pragu i takvi nokti su sve popularniji. Ovakvi nokti super izgledaju na kraćim noktima, a odlično pristaju i uz prolećni "vibe" i garderobu. Tako će i najobičniji manikir "začiniti" boje, a vaši nokti sigurno će se isticati. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading