Započnite godinu sa ultra popularnim manikirom: Besprekorno elegantni "soap nails" pokorili bjuti scenu

Olja Jelić Vesti 19.01.2024 09:11 0

Ako ste u potrazi za novim manikir trendom kojim ćete započeti novu godinu, uzmite u razmatranje soap nails – stil koji viđamo posvuda.

Nokti

Printscreen/Instagram

Ako ste u potrazi za novim manikir trendom kojim ćete započeti novu godinu, uzmite u razmatranje soap nails – stil koji viđamo posvuda. 

Što su soap nokti?

Jednostavni dizajni manikira, samo bolji i sjajniji. Kako bi vaši soap nokti izgledali kako treba, najvažnija je dobra priprema. Nokti moraju biti čisti, skraćeni i isturpijani, a neće škoditi ni omekšavajući piling. Nude nokti sa sjajnim nadlakom noktima daje gotovo mokar izgled. Osim nude nijanse, možete isprobati sve suptilne bež, bele i ružičaste nijanse.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 

Kako postići soap nails?

Baza je važna. Soap nails zahtevaju da svojim noktima pružite pravi spa. To znači da nokte i zanoktice namažete uljem za nokte kad god možete i potrošite više vremena na pripremu nego na lakiranje kada je u pitanju sam manikir.

 

 

Dobra vest kod ovog trenda je ta da se vrlo jednostavno postiže. Tako da ne morate ići u salon za nokte, osim kao baš ne želite, kako biste postigli ovaj izgled. Najprije dobro očistite nokte od prethodnog laka i ispolirajte ih. Zatim uredno sredite grube zanoktice i turpijajte kako bi nokti bili lepo simetrični. Nakon što su u dobroj formi, tada im možete dati dodatni sjaj lakiranjem ultra sjajnog laka i gornjeg sloja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Manoir™ (@lemanoir)

 

 

Možete odabrati potpuno providni ili onaj u ružičastoj ili mlečnoj nijansi. Boja je manje važna od sjajnog finiša. Za kraj, ćete hteti da osigurate da su vaše ruke imale isti tretman, tako da će vam tretman šećernim pilingom nakon kog sledi hidratantna krema za ruke ili maska dati najmekšu kožu u kombinaciji s besprekornom, trendi manikirom, prenosi Journal.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading